Τα... πηγαινέλα του Βαρέλα και ο Ιβάν

Από sentragoal.gr: Η μεταγραφή του Φερνάντο Βαρέλα από τη Στεάουα Βουκουρεστίου στον ΠΑΟΚ πέρασε από πολλά κύματα.
Πηγή: sentragoal.gr
Τα... πηγαινέλα του Βαρέλα και ο Ιβάν

Οι δυο ισχυροί άνδρες των ομάδων, ο Ιβάν Σαββίδης από τη μια και ο Τζίτζι Μπεκάλι από την άλλη, φαίνεται πως δεν επικοινώνησαν ποτέ απευθείας, αλλά προσπαθούσε ο καθένας να βρει τα πρόσωπα-κλειδιά που θα έκαναν το deal. Και μέσω αυτών των προσώπων η κάθε πλευρά θέλησε να δείξει και τη δύναμή της.

Ο Μπεκάλι έβαλε μπροστά έναν Ελληνα και ο ΠΑΟΚ έψαχνε να... δώσει απάντηση. Στο φινάλε, οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά έβαλαν ως άνθρωπο που λειτουργούσε εξ ονόματός τους τον εκπρόσωπο του Βαρέλα, δείχνοντας πως τη συγκεκριμένη υπόθεση την έχουν κάνει "δική τους".

Βέβαια, για να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Βαρέλα, έπαιξε ρόλο η αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τη Στεάουα. Αυτά τα τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο έκαναν τον Ιβάν Σαββίδη να αναρωτηθεί, πιθανότατα διότι γνώριζε πως ο Βαρέλα ήταν από τις πρώτες επιλογές αλλά αποκτήθηκε ο Κρέσπο. Οχι πως πέφτει το "ανάθεμα" στον Ισπανό, αλλά ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ "ταρακουνήθηκε" από την ήττα και ο μηχανισμός της ομάδας κινητοποιήθηκε...

Διαβάστε ακόμη...