Αυτούς πήραν και αυτoύς έδωσαν οι πέντε πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr: Η «Μ» παρουσιάζει και σήμερα τις εξελίξεις στα στρατόπεδα των πέντε πιθανών αντιπάλων του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πηγή: metrosport.gr
Αυτούς πήραν και αυτoύς έδωσαν οι πέντε πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Η μέρα της κλήρωσης έφτασε και μπορείτε να διαβάσετε για το μεταγραφικό «αλισβερίσι», όπως και το πότε ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα ως αντίπαλοι του Δικεφάλου.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Η Άντερλεχτ ξεκινά τις επίσημες εγχώριες υποχρεώσεις της στις 30 Ιουλίου, με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Μουσκρόν στην πρεμιέρα του βελγικού πρωταθλήματος. Μετά την αποχώρηση του τεχνικού Χάσι και αφού εισέπραξε πολλά «όχι» από αρκετούς τεχνικούς, κατέληξε (πριν ένα μήνα περίπου) στον Ελβετό Ρένε Βάιλερ που πέρυσι δούλεψε στη Νυρεμβέργη. Αμφίβολο παραμένει το μέλλον του γκλολτζή Οκάκα που σκέφτεται να μετακομίσει στην Κίνα.

ΠΗΡΕ: Ντε Μάιο (Τζένοα), Μπαστιέν (Αβελίνο), Τρεζεγκέ (Αχλί), Άπια (Καέν), Χανί (Μαλίν)

ΕΔΩΣΕ: Μπέτνερ (Ντιναμό Μόσχας), Εζεκιέλ (Αραμπί), Προτό (Οστάνδη), Σουάρες (Μπελγράνο), Καμίνσκι (Κορτράικ), Φαν Ντερ Χέιντεν (Οστάνδη)

ΑΓΙΑΞ

Ο Άγιαξ ξεκινά τις επίσημες εγχώριες υποχρεώσεις του στις 7 Αυγούστου, με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Σπάρτα Ρότερνταμ στην πρεμιέρα του ολλανδικού πρωταθλήματος. Μετά την αποχώρηση του Φρανκ Ντε Μπουρ από την τεχνική ηγεσία, την ομάδα ανέλαβε ο Πίτερ Μποζ που πέρυσι ήταν στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το αστέρι ο Πολωνός Μίλικ, παρέμεινε στην ομάδα αλλά επιστρέφει από άδεια στις 21 Ιουλίου και δύσκολα θα προλάβει το πρώτο παιχνίδι της ομάδας του στο Champions League.

ΠΗΡΕ: Βέστερμαν (Μπέτις), Κασιέρα (Ντεπορτίβο Κάλι), Σάντσες (Ατλέτικο Νασιονάλ), Μπέκερ (Τσβόλε), Ντέκι (Εξέλσιορ)

ΕΔΩΣΕ: Φίσερ (Μίντλεσμπρο), Άντερσεν (Γκρασχόπερς), Φαν Ντερ Χόορν (Σουόνσι), Χέντρικς (Γκόου Αχέντ Ιγκλς)

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Η Σπάρτα Πράγκας ξεκινά τις επίσημες εγχώριες υποχρεώσεις της στις 30 Ιουλίου, με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Σλοβάτσκο στην πρεμιέρα του τσέχικου πρωταθλήματος. Συνεχίζει με τον Σκάζνι στον πάγκο, ομάδα με ομοιογένεια αφού δεν προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της.

ΠΗΡΕ: Κάντλετς (Φενέρμπαχτσε)

ΕΔΩΣΕ: Σικ (Σαμπντόρια), Κρέιτσι (Μπολόνια)

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

Η Σαχτάρ ξεκινά τις επίσημες εγχώριες υποχρεώσεις της το Σάββατο όταν και αντιμετωπίζει στον τελικό του ουκρανικού Σούπερ Καπ τη Ντιναμό Κιέβου, ενώ 6 ημέρες μετά υποδέχεται τη Ζίρκα στην πρεμιέρα του ουκρανικού πρωταθλήματος. Μετά από 12 χρόνια συνεργασίας με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, αποφάσισε να συνεχίσει με τον Πάουλο Φονσέκα που πέρυσι δούλεψε στη Μπράγκα. Ενισχύθηκε με μεταγραφές εντός των συνόρων, αν και αρκετοί από αυτούς ίσως δοθούν δανεικοί.

ΠΗΡΕ: Πολιάνσκι, Σόμπολ (Μέταλιστ), Γκόντσαρ (Χοβέρλα), Ζαγορούλκο, Πίσκο, Λίγιουκ, Γκριν (Ιλίχιβετς), Σελέζνιοφ (Κουμπάν Κράσνονταρ), Μπόνταν Μπούτκο (Άμκαρ), Σεφτσένκο, Καραβάεφ (Ζόρια).

ΕΔΩΣΕ: Γκλάντκι (Ντιναμό Κιέβου)

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Η Φενέρμπαχτσε ξεκινά τις επίσημες εγχώριες υποχρεώσεις της στα τέλη Αυγούστου κι ενώ δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη η κλήρωση του τουρκικού πρωταθλήματος. Ο Βίτορ Περέιρα πήρε άλλη μια ευκαιρία και παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας, με στόχο να την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών σε πρωτάθλημα, κύπελλο κι Ευρώπη.

ΠΗΡΕ: Σαχεσούχε (Σίβασπορ), Σκρτελ (Λίβερπουλ), Φαν Ντερ Βιλ (Παρί Σεν Ζερμέν), Νοϊστάντερ (Σάλκε), Κεϊμπάσι (Μπεσίκτας)

ΕΔΩΣΕ: Νάνι (Βαλένθια), Γκιονούλ (Μπεσίκτας), Κάντλετς (Σπάρτα Πράγας),

Διαβάστε ακόμη...