Κάτι τρέχει με τον Μακ

Από thessports.gr: Ο Ρόμπερτ Μακ είναι από χθες στο Όστερμπεεκ κι από σήμερα είναι εκεί και ο ατζέντης του, ο Γιουράι Βένγκλος.
Πηγή: thessports.gr
Κάτι τρέχει με τον Μακ

Ο Βένγκλος έφτασε στο ξενοδοχείο της αποστολής του ΠΑΟΚ γιατί έχει ραντεβού με τον Λούμπος Μίχελ.

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ χειρίζεται τις τελευταίες μέρες αποκλειστικά το θέμα Μακ, ήταν αυτός με τον οποίο είχε επικοινωνία ο ποδοσφαιριστής για να ενσωματωθεί πριν την λήξη της άδειας του στην ομάδα και να ξεκινήσει προπονήσεις και μίλησε με τον Βένγκλος για να βρεθούν στο Όστερμπεεκ.

Ο Σλοβάκος ατζέντης, φτάνοντας στο ξενοδοχείο της ομάδας, είπε στους δημοσιογράφους ότι η επίσκεψή του αφορά το μέλλον του Μακ στον ΠΑΟΚ.

Το ότι ο Μακ ξεκίνησε άμεσα προετοιμασία, έχει δύο αναγνώσεις.

Πέραν της.... εύκολης (δεν βρήκε ομάδα και γύρισε για να παίζει), υπάρχει κι αυτη που λέει ότι ο Σλοβάκος προτιμά να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό, έτσι ώστε αν έρθει πρόταση, να είναι έτοιμος να παίξει στην νέα ομάδα. Παίζει κι αυτό ρόλο και στις μεταγραφές.

Σ΄ αυτή τη φάση στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν για δύο ομάδες, που ενδιαφέρονται για τον 25χρονο επιθετικό και μπορεί να δώσουν γύρω στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για "ενδιαφέρον" και όχι για επίσημες προτάσεις.

Το ραντεβού του Μίχελ με τον Βένγκλος έχει ενδιαφέρον, για να φανεί αν αυτό το ενδιαφέρον θα μετατραπεί σε επίσημη πρόταση, ώστε να προχωρήσει η υπόθεση "πώληση του Μακ".

Όπως έχουμε γράψει, εφόσον δεν φανεί σύντομα πρόταση, θα ξεκινήσει συζήτηση για την επέκταση του συμβολαίου του Μακ με τον ΠΑΟΚ.

Το συμβόλαιό του λήγει το 2017 και προβλέπει αμοιβή γύρω στις 300-350 χιλιάδες ευρώ το χρόνο. Ο Μακ ψάχνει συμβόλαιο γύρω στο εκατομμύριο στο εξωτερικό, ο ΠΑΟΚ θα συζητούσε να το κρατήσει ακόμη και με ένα συμβόλαιο γύρω στις 600 χιλιάδες.

Διαβάστε ακόμη...