«Θα γίνει μεγάλος ανταγωνισμός στους τερματοφύλακες»

Από metrosport.gr: Ο Μλάντεν Φούρτουλα μίλησε στο Metropolis 95,5 και τοποθετήθηκε για τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής για τη θέση «1»
Πηγή: metrosport.gr
«Θα γίνει μεγάλος ανταγωνισμός στους τερματοφύλακες»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Μλάντεν Φούρτουλα και έκανε το σχόλιό του για τους γκολκίπερ του «Δικεφάλου», αλλά και για τη δουλειά που γίνεται φέτος σε όλους τους τομείς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μλάντεν Φούρτουλα:

Για το που βρίσκεται: «Είμαι στα Γιάννενα, στο νησάκι. Ήρθα να δω το παιχνίδι του ΠΑΣ. Έχω κόψει εισιτήριο».

Για την εμφάνιση του Βελλίδη στο φιλικό με τη Στεάουα: «Δεν είδα το ματς για να τον κρίνω. Είδα τις δηλώσεις του Ίβιτς χθες το βράδυ και αυτό που είπε ότι υπήρχαν και βαριά πόδια από την προετοιμασία. Δέχθηκε τρία γκολ σε γρήγορο διάστημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι παύω να πιστεύω σε αυτήν την ομάδα και τον Βλάνταν Ίβιτς».

Για το ποιος θα έχει θέση βασικού στα γκολπόστ του ΠΑΟΚ: «Για μένα θα παλέψουν όλοι. Είναι σωστός ανταγωνισμός. Τον έχω δει 2-3 φορές στη ζωή μου τον Μπρκιτς. Ήταν στην Ουντινέζε. Για να είναι στην Ιταλία τόσα χρόνια, σίγουρα έχει προσόντα. Οι άνθρωποι που τον είδαν κάτι θα ξέρουν. Ο ΠΑΟΚ κάνει κάτι διαφορετικό σε σχέση με άλλες χρονιές, το βλέπει και ο Σαββίδης αυτό. Ήρθαν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές. Θα είναι σωστός ο ανταγωνισμός και ο καλύτερος θα παίζει. Ο Ίβιτς θα διαλέγει τον καλύτερο. Είμαι υπέρ της άποψης ότι ο ξένος που έρχεται θα πρέπει να είναι καλύτερος από τον ντόπιο, τουλάχιστον δύο φορές. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να έρθει. Το βλέπουμε στις ξένες ομάδες αυτό, που οι ξένοι κάνουν τη διαφορά».

Διαβάστε ακόμη...