Τελικά… χαμογέλασαν! (pics)

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ όπως είναι γνωστός έχει οπαδούς σε όλο τον κόσμο, ωστόσο στην Γερμανία το ποσοστό τους είναι αρκετά ανεβασμένο.
Πηγή: inpaok.com
Τελικά… χαμογέλασαν! (pics)

Για αυτό το λόγο όποτε ο Δικέφαλος αγωνίζεται στην Γερμανία, ή σε κάποια γειτονική χώρα ταξιδεύουν για να ζήσουν έστω 90 λεπτά δίπλα στην ομάδα τους.

Βέβαια, οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν μόνο Έλληνες οπαδούς, αφού κατά την διάρκεια της φετινής τους προετοιμασίας στο Όστερμπεργκ της Ολλανδίας αρκετοί κάτοικοι της χώρας της Τουλίπας έχουν δείξει πως η αγάπη για τον ΠΑΟΚ δεν κοιτάει σύνορα.

Έτσι, όπως γίνεται κατανοητό σε κάθε φιλικό προετοιμασίας του Δικεφάλου αρκετός είναι ο κόσμος που θέλει να πάρε αυτόγραφα από τους παίκτες και τον προπονητή των «ασπρόμαυρων».

Αυτό συνέβη και μετά το τέλος του αγώνα με την Στεάουα, αφού μετά το σφύριγμα της λήξης του ματς αρκετοί ήταν αυτοί που περικύκλωσαν τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αλλά και τον Βλάνταν Ίβιτς για αυτόγραφα και φωτογραφίες.

Φυσικά οι «ασπρόμαυροι» δεν τους χάλασαν χατήρι κάνοντας τους πάντες να φύγουν χαμογελαστοί από το γήπεδο του Μαρασίνγκελ.

Δείτε παρακάτω εικόνες:

Διαβάστε ακόμη...