«Εξαιρετικός κόφτης, δυναμικός και ομαδικός ο Κάνιας» (audio)

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5  φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ και σκιαγράφησε το προφίλ του συμπατριώτη του μέσου Χοσέ Κάνιας, ο οποίος ανακοινώθηκε χθες από τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Εξαιρετικός κόφτης, δυναμικός και ομαδικός ο Κάνιας» (audio)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν γνωρίζει τον Κάνιας: «Γνωρίζω πολύ καλά τον παίκτη από την περίοδο που αγωνίστηκε στη Μπέτις και την Εσπανιόλ. Είναι παίκτης του κέντρου, αμυντικός και δουλεύει πολύ σκληρά για την ομάδα».

Για το κύριο χαρακτηριστικό του Κάνιας: «Είναι καθαρός αμυντικός, εξαιρετικός κόφτης στο γήπεδο, και γενικώς συνεργάζεται πολύ με τους συμπαίκτες του».

Για τις ομοιότητες και τις διαφορές του με τον Βίκτορ Βιτόλο: «Είναι διαφορετικοί παίκτες. Και ο Βιτόλο δουλεύει πολύ, όμως, ο Κάνιας δουλεύει πιο εξειδικευμένα ως προς τη θέση του. Είναι ένας δυναμικός παίκτης και δίνει μεγάλη βάση στην τακτική. Μπορεί να έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά όμως ο Κάνιας δουλεύει περισσότερο με το μυαλό. Δύσκολα θα έπαιζαν μαζί σε μια ομάδα. Ο Βιτόλο δεν είναι τόσο αμυντικός σε σχέση με τον Κάνιας που περισσότερο κόφτης. Είναι διαφορετικοί παίκτες, επομένως, δεν μπορώ να πω ποιος είναι καλύτερος γιατί κάνουν διαφορετική δουλειά μέσα στο γήπεδο. Ο Κάνιας μοιάζει πολύ με τον Μάκο που είχα στην ΑΕΚ, παίζει στην ίδια θέση με τον Μπουσκέτς».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...