Ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ πιστεύει πολύ ο Ίβιτς και το δείχνει

Από metrosport.gr: Φυσικά ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και αυτό γίνεται λόγω της ποιότητας αλλά και της ποσότητας του ρόστερ, για αυτό κάποιοι μένουν εκτός
Πηγή: metrosport.gr
Ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ πιστεύει πολύ ο Ίβιτς και το δείχνει

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο ο Ιβιτς δεν χρησιμοποίησε στο προχθεσινό φιλικό ούτε για λίγο τον Χατζηισαΐα, αφού όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που ήταν διαθέσιμοι έπαιξαν.

Το σίγουρο είναι ότι ο κεντρικός αμυντικός που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Πανιωνίου έχει αρκετά πράγματα που πρέπει να βελτιώσει στο παιχνίδι του και αυτό προσπαθεί καθημερινά να κάνει στην Ολλανδία. Φυσικά το να μην αγωνίζεται ούτε λεπτό σε ένα φιλικό τη στιγμή που έπαιξαν όλοι οι συμπαίκτες του μπορεί να μην είναι και ότι καλύτερο, αλλά από την άλλη και ο ίδιος ο παίκτης γνωρίζει ότι χρειάζεται πολύ προσπάθεια από την πλευρά του.

Όπως γνωρίζει ότι αν δεν τον πίστευε ο Ιβιτς δε θα έμπαινε στη διαδικασία στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου να κάνει μαζί του ατομική προπόνηση για είκοσι και πλέον λεπτά. Εξουθενωτικό πρόγραμμα που ίσως έπαιξε ρόλο και στη μη χρησιμοποίηση του στο φιλικό της ίδια μέρας.

Διαβάστε ακόμη...