Μεταγραφές πριν την κλήρωση

Από inpaok.com: Τέσσερις ημέρες έμειναν για την κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Campions League και το INPAOK σας παρουσιάζει τις προσθήκες και τις αποχωρήσεις των υποψήφιων αντιπάλων του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
Μεταγραφές πριν την κλήρωση

Το συμπέρασμα βέβαια που θα δείτε πως βγαίνει είναι ότι οι συγκεκριμένες ομάδες δεν θα έχουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους φέτος και οι ασπρόμαυροι θα αντιμετωπίσουν μία ομάδα που σίγουρα πάνω απ΄ όλα θα είναι «δεμένη» και έτοιμη.

Η Φενερμπαχτσέ απέκτησε τον κεντρικό αμυντικό Ρόμαν Νόιστεντερ ελεύθερο από την Σάλκε, τον δεξιό αμυντικό Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βιλ ελεύθερο από την Παρί Σεν Ζερμέν, τον αριστερό οπισθοφύλακα Ατίφ Σαεσού.

Παρελθόν αποτελεί ο πρώτος στις ασίστ και πρωταθλητή Ευρώπης Νάνι, όπως και ο Μπρούνο Άλβες αλά και ο Μίχαλ Κάντλετς που πήγε στην άλλλη υποψήφια αντίπαλο του Δικεφάλου την Σπάρτα Πράγας

Επίσης έφυγαν από την ομάδα οι Γκονούλ, Κεσιμάλ, Χόλμεν, ως ελεύθεροι την στιγμή που αβέβαιο είναι το μέλλον του Φαν Πέρσι.

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ ούτε έχασε σημαντικούς παίκτες αλλά ούτε και ενισχύθηκε ιδιαίτερα. Η υποψήφια αντίπαλος του ΠΑΟΚ απέκτησε τον επιθετικό Εβγέν Σελέζνεφ που έμεινε ελεύθερος από την Κούμμπαν και τον μέσο Ιβάν Πέτριακ της ουκρανικής Ζόρια Λουγκάνσκ.

Η Άντερλεχτ προχώρησε σε κάποιες σημαντικέ μεταγραφικές κινήσεις. Οι Βέλγοι έδωσαν τρία εκατομμύρια ευρώ στην Καέν για τον δεξιό μπακ Ντένις Άπια και άλλα τόσα για να φέρουν τον κεντρικό αμυντικό Σεμπαστιέν Ντε Μάιο της Τζένοα.

Απώλεια ο Φίλιπ Τζούρισιτς που επιστρέφει στην Μπενφίκα.

Χωρίς πολλές αλλαγές στο ρόστερ τη η Σπάρτα Πράγας που απέκτησε τον κεντρικό αμυντικό Μίχαλ Κάντλετς ελεύθερο από την Φενερμπαχτσέ ενώ η απώλεια αούει στο όνομα Λάντισλαβ Κρέιτσι που τον απέκτησε με τέσσερα εκατομμύρια ευρώ η Μπολόνια.

Ο Άγιαξ έδωσε συνολικά 10,5 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Κολομβία τον 19χρονο επιθετικό Ματέο Κασιέρα και τον Νταβίνσον Σάντσες. Και οι δύο έπαιζαν στο τοπικό πρωτάθλημα της χώρας τους. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα της χώρας του, είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες και είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως η Μπαρτσελόνα και η Βασιλεία.

Ο Αίαντας έδωσε για πέντε εκατομμύρια τον Δανό αριστερό μπακ Βίκτορ Φίσερ στην Μίντλεσμπρο, τον κεντρικό αμυντικό Φαν Ντερ Χοορν στην Σουόνσι με 2,5 εκατομμύια ευρώ, αλά και τον Λούκας Άντερσεν, με τον αριστεροπόδαρο επιθετικό να συνεχίζει στην Γκρασχόπερς που δαπάνησε το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...