Τα νέα των υποψήφιων αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ (10/7)

Η «Μ» παρουσιάζει και σήμερα τα τεκταινόμενα στα στρατόπεδα των πέντε πιθανών αντιπάλων του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Από τον Αγιαξ που βολιδοσκοπεί τον μέσο της Μάλαγα, Ρομπέρτο Ροσάλες, μέχρι την Φενέρ που προσπαθεί να κάνει το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Αρντά Τουράν.
Πηγή: metrosport.gr
Τα νέα των υποψήφιων αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ (10/7)

ΑΓΙΑΞ

Στα υπ' όψιν ο Ρομπέρτο Ροσάλες

Μετά την άφιξη των Κολομβιανών Ματέο Κασιέρα και Νταβίνσον Σάντσεζ δεν αποκλείεται ο Αγιαξ να κλείσει και τρίτο παίκτη με καταγωγή από την Νότια Αμερική. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Αίαντας ενδιαφέρεται για τον 27χρονο διεθνή με την Βενεζουέλα αμυντικό, Ρομπέρτο Ροσάλες, ο οποίος ανήκει στην Μάλαγα. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2017 και άρα οι άνθρωποι του Αγιαξ θα πρέπει πρώτα να συμφωνήσουν με την ισπανική ομάδα.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Ισόπαλη κόντρα με Ερυθρό Αστέρα 93

Η Άντερλεχτ έπαιξε χθες φιλικό ματς κατά του Ερυθρού Αστέρα 93 που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1. Η πιθανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με μια πολύ νεανική ομάδα, αλλά σταδιακά πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο αρκετοί από τους βασικούς παίκτες. Ο ποδοσφαιριστής που ισοφάρισε για την Αντερλεχτ στο τελευταίο λεπτό ήταν ο Στέφανο Οκάκα.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ο Αρντά Τουράν δυνατά στο προσκήνιο

Οι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε βρίσκονται σε συνομιλίες με τον μέσο της Μπαρτσελόνα, Αρντά Τουράν, τον οποίο προσπαθούν να φέρουν στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι Καταλανοί περιμένουν να ακούσουν την προσφορά των «καναρινιών», ενώ το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι ο Τούρκος Αστέρας να μετακινηθεί στην Φενέρ με την μορφή δανεισμού.

Εκτός της Φενέρμπαχτσε τον παίκτη φέρονται να έχουν στο στόχαστρό τους και η Ντόρτμουντ, Αρσεναλ.

ΣΑΧΤΑΡ

Πρώτα η εκκαθάριση, μετά οι μεταγραφές

Πρώτος στόχος του προπονητή της Σαχτάρ, Πάουλο Φονσέκα, είναι να «καθαρίσει» το ρόστερ, ώστε να έχει στην διάθεσή του μόνο τους παίκτες στους οποίους υπολογίζει ενόψει της επόμενης σεζόν. Η διαδικασία αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη και μόλις ολοκληρωθεί τότε η πιθανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ θα αρχίσει να κινείται πιο ζωηρά στο μεταγραφικό παζάρι. Είναι, πάντως, δεδομένο ότι οι μεταγραφές που θα γίνουν θα είναι λίγες και ποιοτικές.

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Ησυχία...

Στις τάξεις της Σπάρτα Πράγας δεν δείχνουν να αγχώνονται για τα μεταγραφικά ζητήματα. Προς το παρόν ασχολούνται μόνο με τις ανανεώσεις συμβολαίων και την προώθηση νεαρών παικτών από τις ακαδημίες και είναι, πλέον, ορατό το ενδεχόμενο η πιθανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ να μην ενισχυθεί καθόλου έως τον πρώτο αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε ακόμη...