Επένδυση στο κομμάτι που τους «πόνεσε»

Από sentragoal.gr: Αμέσως μετά τη λήξη των πλέι οφ και την οριστικοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Βλάνταν Ιβιτς, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προχώρησαν σε μια σειρά συσκέψεων με κύριο θέμα αυτό των τραυματισμών.
Πηγή: sentragoal.gr
Επένδυση στο κομμάτι που τους «πόνεσε»

Οι πρώτες συζητήσεις είχαν γίνει στις αρχές του έτους, όταν και ο Ιβάν Σαββίδης άκουσε τις γνώμες όλων εντός ομάδας, σε πολύωρες συναντήσεις στις οποίες πάρθηκαν οι αρχικές αποφάσεις, με την υλοποίησή τους να ξεκαθαρίσει στο διάστημα ανάμεσα στο τέλος της περσινής σεζόν και στην έναρξη της φετινής.

Εργασίες στη Νέα Μεσημβρία

Ο Λούμπος Μίχελ προχώρησε στις πρώτες ανακοινώσεις πριν από έναν μήνα. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόφαση για εργασίες που αφορούν την επέκταση των εγκαταστάσεων στη Νέα Μεσημβρία. Η αρχή έγινε από τα έργα που αφορούν τη βελτίωση του ήδη υπάρχοντος χώρου, στον οποίο στεγάζεται το γυμναστήριο.

Ακολούθως, εδώ και μια εβδομάδα έχουν ξεκινήσει τα έργα για την κατασκευή ενός χώρου 500 τετραγωνικών μέτρων, ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δωμάτιο κρυοθεραπείας, διάδρομο νευροφλεξολογίας, πισίνα, τζακούζι αλλά και δυο νέους χώρους φυσιοθεραπείας, καθώς και νέο γυμναστήριο. Με βάση το χρονοδιάγραμμα που έχει δοθεί στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, το νέο κτήριο θα είναι έτοιμο για χρήση από την ομάδα τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου.

Ενίσχυση από Σερβία

Ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε και στο κομμάτι τόσο του τεχνικού όσο και του ιατρικού τιμ. Μέχρι πέρυσι οι φυσιοθεραπευτές ήταν τέσσερις, ενώ με την έναρξη της σεζόν προστέθηκαν άλλοι δυο στο τιμ. Παράλληλα, από την πρώτη μέρα παρουσίας του Δικεφάλου του Βορρά στην Ολλανδία, το «παρών» στην προετοιμασία δίνουν οι Πέταρ Μιλκάνοβιτς (φωτό) και Νένταν Κοβάσεβιτς. Πρόκειται για δυο συνεργασίες για τις οποίες η οριστική απόφαση για τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσουν θα αποφασιστεί με την επιστροφή του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα.

Ο Πέταρ Μιλκάνοβιτς βρίσκεται στην Ολλανδία ως γυμναστής αποκατάστασης και οι δυο πλευρές έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για το ενδεχόμενο συνεργασίας κατά τη διάρκεια της σεζόν, η οποία, εφόσον επιτευχθεί, θα είναι κατ' αποκλειστικότητα.

Ο Νένταν Κοβάσεβιτς διαθέτει κέντρο αποκατάστασης στο Βελιγράδι, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να είναι αρχικά ικανοποιημένοι από τον τρόπο με τον οποίο κύλησε η αποθεραπεία τού Μαρίν Λέοβατς στο τέλος της σεζόν, με τον Κροάτη να προλαβαίνει τους αγώνες των πλέι οφ. Οι «ασπρόμαυροι» εξετάζουν το ενδεχόμενο εξωτερικής συνεργασίας με τον Κοβάσεβιτς.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...