Χωρίς Μπίσεσβαρ και πάλι...

Από gazzetta.gr: Το πρωί του Σαββάτου (9/7) ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στο γήπεδο του Οστεμπερκ, ενώ το απόγευμα (19.00) υπάρχει το φιλικό με την Κλαμπ Μπριζ.
Πηγή: gazzetta.gr
Χωρίς Μπίσεσβαρ και πάλι...

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ακολούθησε το πρωί του Σαββάτου (9/7) ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και απλά βγήκε στο γήπεδο για τρέξιμο, καθώς είναι πολύ πιο πίσω σε θέματα φυσικής κατάστασης από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Ο Ολλανδός θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να καλύψει το χαμένο έδαφος και ακόμη δεν είναι από πολλές απόψεις 100% έτοιμος για να μπει σε φουλ ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Εκτός από τον Μπίσεσβαρ απουσίαζαν από την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου ο Σάχοβ (το πρόβλημα στο πέλμα τον κράτησε για τρίτη μέρα στο ξενοδοχείο για ειδικό πρόγραμμα με τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας), ο Δημητριάδης (ο μικρός δεν έχει κάτι ανησυχητικό από το χτύπημα στην προπόνηση της Παρασκευής) και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Ο Ίβιτς δούλεψε μαζί με τους παίκτες σε θέματα αμυντικής τακτικής ειδικά στον τρόπο αντίδρασης της ομάδας στις στημένες φάσεις.

Διαβάστε ακόμη...