Έτσι είναι οι νέες φανέλες

Από onsports.gr: Εδώ και μια εβδομάδα περίπου οι νέες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ, βρίσκονται στα γραφεία του Δικεφάλου και η παρουσίαση του αναμένεται να γίνει μέχρι τις 13 Ιουλίου.
Πηγή: onsports.gr
Έτσι είναι οι νέες φανέλες

Η ασπρόμαυρη ριγέ φανέλα, θα έχει φέτος μια ρίγα παραπάνω σε σχέση με πέρσι, θα μοιάζει αρκετά της προηγούμενης σεζόν, αλλά θα υπάρχει μια «έκπληξη' που παραπέμπει στη γέννηση του ΠΑΟΚ στο Βυζάντιο.

Στην εμφάνιση που ποντάρουν πολύ στον Δικέφαλο φέτος, είναι η λευκή. Μπορεί τις προηγούμενες χρονιές η άσπρη φανέλα να μην ήταν στις επιλογές των «ασπρόμαυρων» φιλάθλων, αλλά η MACRON ετοίμασε φέτος μια εμφάνιση ξεχωριστή η οποία αναμένεται να αρέσει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και θα είναι λευκή με οριζόντιες ρίγες.

Η τρίτη φανέλα δεν θα είναι μιλιτέρ, καθώς για την νέα αγωνιστική περίοδο ο Δικέφαλος, προτίμησε κάτι καινούργιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, θα υπάρξει μετά τον Ιανουάριο άλλη μια φανέλα έκπληξη σε μαύρο χρώμα, καθώς η επετειακή θα φορεθεί και φέτος αλλά ως την τελευταία μέρα του 2016.

Ο Δικέφαλος θα φορέσει για πρώτη φορά τις νέες του εμφανίσεις, στο πρώτο ματς που θα δώσουν οι «ασπρόμαυροι», για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Διαβάστε ακόμη...