"Δεν μας υπολόγιζαν..."

Από novasports.gr: Μόνο κεραυνός εν αιθρία δεν μοιάζει η παραίτηση του Γιάννη Καλμαζίδη από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γυναικών.
Πηγή: novasports.gr
"Δεν μας υπολόγιζαν..."

Τα μηνύματα ο "Σουηδός" τα έστελνε κατά καιρούς στην ομοσπονδία, οι διοικούντες την οποία σφυρίζαν αδιάφορα στα αιτήματα του για καλύτερη οργάνωση της ομάδας και τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων προς όλους. Η υπομονή όμως ...ξεχείλησε και από τη στιγμή που ο κόουτς του ΠΑΟΚ δεν έβρισκε ανταπόκριση πήρε το καπελάκι του και έφυγε.

"Δεν υπήρχε περίπτωση να μείνω. Δεν με ικανοποιούσε αυτό το πλαίσιο συνεργασίας και προτίμησα να φύγω πάρα τι γεγονός ότι είχαν δεθεί με την ομάδα" ήταν τα πρώτα λόγια του "Κσλμα" τον οποίο δεν σεβαστήκαν στην ομοσπονδία. Παρέμενε απλήρωτος, αυτός και οι συνεργάτες του για έναν περίπου χρόνο και η Ομοσπονδία δεν του άναβε καν το πράσινο φως σε μικρά καθημερινά προβλήματα. "Δεν αντεχόταν αυτή η κατάσταση. Παλεύαμε καθημερινά να λύσουμε προβλήματα και φτάσαμε στα όρια μας. Κάναμε υπομονή αλλά κανείς δεν μας έδινε σημασία και αξία. Είναι κρίμα για αυτή την ομάδα γιατί και ταλέντο έχει και μέλλον" λέει χαρακτηριστικά ο κόουτς του πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Κάποιοι πάντως θα πουν ότι ο Καλμαζίδης έφυγε γιατί προτίμησε να είναι τον Σεπτέμβριο στον πάγκο του ΠΑΟΚ. "Αυτή είναι η εύκολη δικαιολογία. Πολλοί προπονητές στην Ευρώπη μπαίνουν σε αυτή την διαδικασία. Βρίσκουν όμως τρόπο να συνεργαστούν" σχολιάζει ο πρώην πλέον προπονητής της Εθνικής γυναικών. Ο Καλμαζίδης στα 3 χρόνια παρουσίας του στην Εθνική έφερε την ομάδα δύο φορές στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Λιγκ με γενικότερη αποδοχή ότι η επόμενη μέρα θα την έβγαζε από την μιζέρια του παρελθόντος. Δεν τον άφησαν όμως να ολοκληρώσει το έργο του και η δουλειά του πάει απευθείας στον καλάθι των αχρήστων.

Διαβάστε ακόμη...