Τα νέα των υποψήφιων αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ (8/7)

Από metrosport.gr: Η «Μ» και σήμερα σας παρουσιάζει τα τελευταία νέα των πέντε πιθανών ανταγωνιστών του Δικεφάλου στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πηγή: metrosport.gr
Τα νέα των υποψήφιων αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ (8/7)

ΑΓΙΑΞ

Απομακρύνεται ο Χούντελααρ

Ο Αγιαξ δεν θα πρέπει να περιμένει την επιστροφή του Χούντελααρ στο άμεσο μέλλον. Κι αυτό γιατί ο Ολλανδός επιθετικός φανέρωσε με δηλώσεις του την πίστη του στην Σάλκε.

«Δεν υπήρχε τίποτα για να αποφασίσω, έχω συμβόλαιο με την Σάλκε. Οτιδήποτε άλλο δεν έχει συζητηθεί. Θα μείνω εδώ» είπε συγκεκριμένα βάζοντας, έτσι, τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν είτε να μεταγράφεται στον Αίαντα, είτε σε τουρκική ομάδα.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Φεύγει ο Βάντεν Μπόρε

Θέμα ημερών φαίνεται να είναι η αποχώρηση του Αντονι Βάντερ Μπόρε από την Άντερλεχτ. Ο παίκτης φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Μονπελιέ και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί από την γαλλική ομάδα.

Ο Βάντερ Μπόρε είχε πάρει το «μήνυμα» ότι δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν ως πρώτη λύση, μετά την απόκτηση από την πιθανή αντίπαλο του ΠΑΟΚ του δεξιού μπακ, Ντενίς Απια.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Μια ανάσα από τον Σκρτελ

Μεταγραφικό ντεμαράζ πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα η Φενέρμπαχτσε. Μετά την απόκτηση του Φαν Ντερ Βιλ και του Ρόμαν Νοϊστάντερ είναι έτοιμη να ανακοινώσει και τον Μάρτιν Σκρτελ.

Οι συζητήσεις με τον Σλοβάκο αμυντικό και την Λίβερπουλ έχουν ξεκινήσει, όπως γνωστοποίησε και επίσημα η πιθανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ, και, μάλιστα, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Η μεταγραφή πιθανολογείται ότι θα κλείσει τις επόμενες μέρες.

ΣΑΧΤΑΡ

Ενσωματώθηκε ο Σρνα

Η προετοιμασία της Σαχτάρ συνεχίζεται, πλέον, με τον αρχηγό των «ανθρακωρύχων», Ντάριο Σρνα, ο οποίος ενσωματώθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα της ομάδας του μετά τις υποχρεώσεις του στο EURO.

Ο Σρνα, υπενθυμίζεται, ότι βοήθησε τους Κροάτες να φτάσουν μέχρι τα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, παίζοντας συνολικά σε τέσσερις αγώνες.

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Οριστικά στην Μπολόνια ο Κρέιτσι

Η Σπάρτα Πράγας χάνει μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες που διέθετε τα τελευταία χρόνια. Ο αριστεροπόδαρος, Λάντισλαβ Κρέιτσι, είναι οριστικό ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπολόνια.

Είχε αγωνιστεί με την Σπάρτα συνολικά σε 131 παιχνίδια πρωταθλήματος σε επτά σεζόν και σκόραρε 25 γκολ. Είναι μέλος της Εθνικής Τσεχίας με την οποία μέχρι στιγμής έχει γράψει 26 συμμετοχές και τέσσερα τέρματα.

Πρόσφατα συμμετείχε και στο EURO.

Διαβάστε ακόμη...