“Λέει ψέματα ο Μπεκάλι”!

Από arenafm.gr: Στην αντεπίθεση μετά από αρκετές ημέρες... σιωπής πέρασε ο Φερνάντο Βαρέλα, με δηλώσεις του σε ρουμανικά ΜΜΕ.
Πηγή: arenafm.gr
“Λέει ψέματα ο Μπεκάλι”!

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός της Στεάουα, σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα digisport.ro, έκανε ξεκάθαρο πως θέλει να φύγει από την ομάδα του Βουκουρεστίου για να παίξει στον ΠΑΟΚ, ενώ κατηγορεί τον Τζίτζι Μπεκάλι πως παρουσιάσει... κατά φαντασίαν πρόταση ομάδας από το Κατάρ.

"Είναι ψέματα πως υπάρχει πρόταση για μένα από το Κατάρ. Η κατάσταση για την μεταγραφή μου είναι γνωστή και την ξέρετε. Περιμένω να "τρέξουν" οι εξελίξεις σε λίγες μέρες. Είναι ξεκάθαρη η απόφαση μου να αποχωρήσω από την Στεάουα και να παίξω στον ΠΑΟΚ", είπε ο Αφρικανός στόπερ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να δώσει περισσότερες από τις 800.000 ευρώ που έχει προτείνει στους Ρουμάνους, ειδικά εφόσον ο Βαρέλα βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και τον Γενάρη μπορεί να τον "κλείσει" χωρίς κανένα οικονομικό αντίτιμο.

Ο αρχηγός της εθνικής του Πράσινου Ακρωτηρίου, πέραν του ότι δεν έπαιξε λεπτό στο τελευταίο φιλικό με την Ναϊμέγκεν δεν προπονείται τις τελευταίες τρεις μέρες με την Στεάουα, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Η προετοιμασία συνεχίζεται στην Ολλανδία για την ομάδα του Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ και την Τρίτη θα παίξει με τον Δικέφαλο σε φιλικό αγώνα.

Ο Βαρέλα επιμένει πως δεν έχει "τελειώσει" το ενδεχόμενο μεταγραφής του, για να δούμε αν όντως η επιμονή του, έχει κάποια βάση...

Διαβάστε ακόμη...