Τέλος το άρθρο 99 για τον ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε στο PAOK SPORTS ARENA. Στο βήμα της συνέλευσης βρέθηκαν οι Μπάνε Πρέλεβιτς και Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ενώ στην αίθουσα ελάχιστοι μέτοχοι και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ.
Πηγή: inpaok.com
Τέλος το άρθρο 99 για τον ΠΑΟΚ

Στην συνέλευση εκπροσωπήθηκε το 71,4 % των μετόχων και το κυρίαρχο θέμα ήταν το γεγονός ότι το άρθρο 99 αποτελεί παρελθόν με δεδομένο ότι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει εξοφλήσει τις υποχρεώσεις της εκτός από τυπικές εκκρεμότητες που ωστόσο έχουν ρυθμιστεί όπως προβλέπεται από το νόμο.

Στην διάρκεια της συνέλευσης τόσο ο Μπάνε Πρέλεβιτς όσο και ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος τόνισαν ότι η ΚΑΕ κατάφερε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, χάρη στην οικονομική προσφορά του Ιβάν Σαββίδη ενώ ως στόχος τέθηκε η εύρεση χρηματοδότη για την ομάδα μπάσκετ προκειμένου να αποκτήσει το επίπεδο που αρμόζει στον Δικέφαλο για να καταστεί ανταγωνιστικός στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ήδη στο πρωτοδικείο έχει κατατεθεί αίτημα παράτασης παραμονής του σημερινού διοικητικού συμβουλίου χωρίς αν αποκλείεται το ενδεχόμενο στο μέλλον να προστεθούν κι άλλα πρόσωπα στο Δ. Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αυτό που επίσης αναφέρθηκε είναι ότι πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη είναι να σταθεί δίπλα στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια χωρίς να έχει εκδηλώσει την επιθυμία απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ.

Διαβάστε ακόμη...