«Συμφώνησα με τον ΠΑΟΚ, έρχομαι για το Champions League»

Ο μέσος της Εσπανιόλ, Χοσέ Κάνιας μιλάει αποκλειστικά στο SDNA και επιβεβαιώνει ότι έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
«Συμφώνησα με τον ΠΑΟΚ, έρχομαι για το Champions League»

Τι λέει για τις διαπραγματεύσεις με την Εσπανιόλ, αλλά και για το κίνητρο του Champions League.

Για την απόκτηση του 29χρονου αμυντικού χαφ της Εσπανιόλ φουλάρει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τον Δικέφαλο πάνω στη μεταγραφή.

Μιλώντας στο SDNA, ο 29χρονος Ισπανός μέσος επιβεβαίωσε τη συμφωνία που υπάρχει με τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε ότι περιμένει θετική κατάληξη και στις διαπραγματεύσεις του Δικεφάλου με την Εσπανιόλ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

«Έχω συμφωνήσει προφορικά με τον ΠΑΟΚ, αλλά ακόμα δεν έχω υπογράψει τίποτα. Περιμένω τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Εσπανιόλ και του ΠΑΟΚ για να προχωρήσει η μεταγραφή. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και αυτό που περιμένω είναι να μείνω ελεύθερος για να ολοκληρώσω τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ», υπογραμμίζει στο SDNA ο Κάνιας.

Παράλληλα ο Ισπανός μέσος πρόσθεσε στο SDNA ότι η προοπτική του να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ στο Champions League είναι ιδιαίτερα ελκυστική για τον ίδιο, ενώ τόνισε ότι έχει μάθει ήδη πράγματα για τον σύλλογο από τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που πρόσφατα αποκτήθηκε από τον Δικέφαλο.

«Θέλω να προχωρήσει αυτή η μεταγραφή. Το ενδεχόμενω να αγωνιστώ στο Champions League με τον ΠΑΟΚ μου αρέσει πολύ, καθώς και να δοκιμάσω σε έναν σύλλογο εκτός Ισπανίας. Τελευταία μιλάω αρκετά με τον Κρέσπο, με τον οποίο γνωριζόμαστε πολύ καλά, και ήδη μου έχει μιλήσει για τον ΠΑΟΚ».

Πλέον τα πάντα εξαρτώνται στις διαπραγματεύσεις μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Εσπανιόλ, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Η προφορική συμφωνία που υπάρχει μεταξύ του Κάνιας και του ΠΑΟΚ δείχνει πάντως ότι το θέμα βαδίζει σε καλό δρόμο και ίσως ο 29χρονος Ισπανός χαφ σύντομα να αποτελέσει την επόμενη προσθήκη στο ρόστερ του Δικεφάλου για το φετινό καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη...