Στροφή σε Γκαρά, τα δεδομένα του ΠΑΟΚ

Από arenafm.gr: Μπορεί μέχρι και πριν μερικές ημέρες να φαινόταν πως ο Δημήτρης Γκαράς δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, ωστόσο τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει.
Πηγή: arenafm.gr
Στροφή σε Γκαρά, τα δεδομένα του ΠΑΟΚ

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Γιάννης Καλμαζίδης επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη πριν μερικές ημέρες και μετά τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική ομάδα βόλεϊ των γυναικών στο Ευρωπαϊκό Λιγκ. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε και μια συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Αντώνη Τσαλόπουλο, όπου οι δυο τους αποφάσισαν για το τι πρόκειται να γίνει στις θέσεις που... «καίνε».

Ήδη τα ονόματα πέφτουν... βροχή για πολλές από αυτές, ωστόσο κάπου εδώ έρχονται και τα κόλπα των μάνατζερ, προκειμένου να βρίσκουν πιο εύκολα οι αθλητές θέση σε κάποια ομάδα. Απλό παράδειγμα η περίπτωση του Ματέο Πάρις από τον Φοίνικα Σύρου, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα δεν ενδιαφέρθηκε, με τις πληροφορίες να λένε πως ο ίδιος αυτοπροτάθηκε στον Δικέφαλο του Βορρά.

Πάμε στο τώρα, όπου στον ΠΑΟΚ παραμένουν κενές ακόμα αρκετές θέσεις. Συγκεκριμένα στους ακραίους (απέκτησε Σαφράνοβιτς, Παπαδόπουλο), κεντρικούς (ανανέωσε Τακουρίδη και υπάρχει συμφωνία με Παντακίδη – Ντίνα όπου απομένουν τα τελικά ραντεβού για τις ανακοινώσεις), πασαδόρους (ανανέωσε ο Τερζής) αλλά και στην θέση του λίμπερο (Κωνσταντινίδης).

Όσον αφορά την τελευταία θέση, φαίνεται πως ΠΑΟΚ και Δημήτρης Γκαράς είναι έτοιμοι να συνεχίσουμε μαζί και για τρίτη συνεχή χρονιά. Ο έμπειρος παίκτης από την Ορεστιάδα, πανηγύρισε δυο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο με την ομάδα και είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του και πάλι στους «ασπρόμαυρους». Μάλιστα το τελευταίο διάστημα ήταν και ο βασικός λίμπερο της Εθνικής στα δυο τουρνουά του World League (έγιναν σε Κοζάνη – Θεσσαλονίκη), τα οποία παρακολούθησαν όπως είναι φυσικό και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δυο πλευρές είχαν χθες (06/7) τηλεφωνική επικοινωνία, όπου και ξαναζέσταναν τις τελευταίες επαφές που υπήρξαν. Το γεγονός πως ο παίκτης θέλει να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ ήταν κάτι που επιβεβαίωσε και με ραδιοφωνικές δηλώσεις του στον Arena FM 89.4 και μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής με την Σλοβενία στο Αλεξάνδρειο.

Από τον «δικέφαλο» δείχνουν θετικοί στο να πάρει και πάλι την φανέλα του βασικού λίμπερο στην ομάδα, ωστόσο θα πρέπει εδώ να υπογραμμιστεί πως στις πρώτες επαφές δεν υπήρξε συμφωνία στο οικονομικό. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει ραντεβού όπου θα ξεκαθαριστεί αυτό και εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή, τότε θα υπάρξει συμφωνία.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, υπάρχουν επαφές με αρκετούς παίκτες αλλά δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο πέρα από το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ θα επιλέξει ανάμεσα σε Σμαραγδή ή Ανδρεάδη, κάτι που είναι γνωστό εδώ και μέρες (τουλάχιστον για την ώρα).

Πάντως, πέρα από τα μεταγραφικά, ένα ακόμα κεφάλαιο είναι και τα διαρκείας. Ο ΠΑΟΚ απέδειξε πως δεν ήταν πυροτέχνημα η χρονιά του νταμπλ, κατακτώντας και φέτος το πρωτάθλημα, κάτι που δεν... μετουσιώνεται στα εισιτήρια διαρκείας. Αυτή την ώρα έχουν "φύγει" περίπου 150, αριθμός μικρότερος σε σχέση με τα όσα θα περίμεναν τόσο οι άνθρωποι του ΤΑΠ όσο και του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Για αυτό το λόγο υπάρχει σκέψη να υπάρξει ειδικό σταντ έξω από το γήπεδο της Τούμπας και στο πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι που θα δώσει η ποδοσφαιρική ομάδα. Όσον αφορά τις τιμές; Το πακέτο των 50 ευρώ περιλαμβάνει όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος, των πλέι οφ, του Τσάμπιονς Λιγκ, του κυπέλλου αλλά και του Λιγκ Καπ.

Διαβάστε ακόμη...