Τα πρώτα σχήματα του Ίβιτς

Από inpaok.com: Ο Βλάνταν Ίβιτς από την δεύτερη κιόλας ημέρα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Όστερμπεργκ ξεκίνησε να δοκιμάζει σχήματα και πρόσωπα.
Πηγή: inpaok.com
Τα πρώτα σχήματα του Ίβιτς

Στο πρώτο προπονητικό διπλό που διεξήχθη στην Ολλανδία, ο Σέρβος τεχνικός του Δικεφάλου έδειξε κάποιες από τις σκέψεις του σχετικά με το που θα χρησιμοποιεί τους πάικτες του, για παράδειγμα ο Δημήτρης Γιαννούλης αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ.

Οι Πορτοκαλί και οι Μαύροι κοντραρίστηκαν με τους πρώτους να παίρνουν τη νίκη με 2-0 χάρη στα τέρματα των Ευθύμη Κουλούρη και Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο Βλάνταν Ίβιτς, κατά την διάρκεια της άσκησης δεν σταμάτησε να δίνει οδηγίες για το πως θέλει να κινούνται οι ποδοσφαιριστές του μέσα στο γήπεδο, αλλά και για το πως επιθυμεί να συμπεριφέρονται οι παίκτες του όταν η μπάλα βρίσκεται στην κατοχή του αντιπάλου.

Η νικήτρια ομάδα των Πορτοκαλί αποτελούνταν από τους: Μελίσσα (αντικαταστάθηκε από τον Βελλίδη) Μαλεζά, Χατζηισαΐα, Γιαννούλη, Μάτος, Τσίμιροτ, Δημητριάδη, Πέλκα, Ζάιρο, Μυστακίδης και Αθανασιάδη.

Η Μαύρη ομάδα είχε στην σύνθεση της, τους εξής: Σιαμπάνη (ο Γλύκος μπήκε στην θέση του μετά από λίγο), Κρέσπο, Πούγγουρα, Κίτσιου, Λέοβατς, Σάχοφ, Χαρίση, Κοροβέση, Ροντρίγκες, Περέιρα και Κουλούρη

Βέβαια, από τις παραπάνω συνθέσεις λείπουν παίκτες όπως ο Τζαβέλλας, ο Τζάλμα Κάμπος, ο Τζιόλης και ο Μπίσεσβαρ που εκτελούσαν άλλες ασκήσεις.

Διαβάστε ακόμη...