Χρυσό μετάλλιο ο Σπυριδωνίδης!

Από stivoz.com: Το βαλκανικό πρωτάθλημα Ε/Ν ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Ιουλίου στην πόλη Bolu της Τουρκίας, με την ελληνική ομάδα να παίρνει την τρίτη θέση τόσο στους εφήβους όσο και στις νεάνιδες, μετά τη διοργανώτρια Τουρκία και τη Ρουμανία, μεταξύ 11 χωρών, από τις 17 πλέον βαλκανικές ομοσπονδιες (με την προσθήκη του Κοσσοβου) και με κάποιες χώρες τελικά να μην λαμβάνουν μέρος λόγω του τρομοκρατικού χτυπήματος στην Κωνσταντινούπολη - δεν συμμετείχε ουτε η Κύπρος.
Πηγή: stivoz.com
Χρυσό μετάλλιο ο Σπυριδωνίδης!

Χρυσό μετάλλιο πήραν οι αθλητές μας στα σύνθετα, η Νίκη Ξυδώνα στο 7αθλο με 4966β. και ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης του ΠΑΟΚ στο 10αθλο με 6849β.

Την πρώτη θέση πήρε και ο Νίκος Ανδρικόπουλος στο τριπλούν με 15,69μ. - είχε ήδη το όριο για το παγκόσμιο Ε/Ν (έχοντας κάνει και 16,02μ. φέτος) ενώ ο Δημήτρης Μονοπώλης ήταν 3ος με 15,26μ.

Καλή κούρσα έκανε ο Θάνος Καλακος στα 800μ. με 1.51.24 και ήταν 2ος. Η Ναταλία Μπέση βελτίωσε κατά 4εκ. το ατομικό της ρεκόρ και με 5,90μ. στο μήκος ηταν 3η. Χάλκινο μετάλλιο ππήραν επίσης ο Ανέστης Παπούλιας στα στηπλ και η Βασιλεία Γουνάκη στο 5αρι.

Από αθλητές που έχουν ήδη όριο και αγωνίστηκαν, ο Ανδρέας Θανάσης στη δισκοβολία έριξε 53,31μ. και ήταν 4ος ενώ ο Νίκος Νεράντζης δεν πέρασε τα 4,80μ. απ' όπου ξεκίνησε τις προσπάθειές του στο επικοντώ.

Δεν αγωνίστηκε τελικά η δυνατη ομάδα της 4χ400μ. νεανίδων προληπτικά λόγω ενοχλήσεων που είχε η Δ.Γναφάκη.

Οι Έφηβοι και Νεάνιδες δίνουν ραντεβού τώρα στις Σέρρες, το επόμενο Σ/Κ 9-10 Ιουλίου για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε/Ν - που θα είναι και η τελευταία ευκαιρία για όρια γα το Παγκόσμιο Ε/Ν (19-24/7, Bydgoszcz)

Διαβάστε ακόμη...