Αυτά τα ξενοδοχεία θέλει ο Ιβάν στην Αθήνα

Από thessports.gr: Πρόσφατα, κατά την παρουσίαση του προγράμματος ριζικής ανακαίνισης του ξενοδοχείου Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, γνωστοποιήθηκε επισήμως η πρόθεση της εταιρείας Dimera, του Ιβάν Σαββίδη, να εισέλθει σύντομα και στην ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας.
Πηγή: thessports.gr
Αυτά τα ξενοδοχεία θέλει ο Ιβάν στην Αθήνα

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες που κυκλοφορούν σε επενδυτικούς κύκλους, τις οποίες μεταφέρει στη στήλη ο έμπειρος τουριστικός παράγοντας που συχνά σχολιάζει την επικαιρότητα, στο στόχαστρο του κ. Σαββίδη φέρονται να βρίσκονται τα ξενοδοχεία ΧΙΛΤΟΝ και Athens Ledra.

H αγορά του ΧΙΛΤΟΝ εκτιμάται ότι θα γίνει εφικτή μόνο εάν συμμετέχουν και μεγάλα ρωσικά κεφάλαια. Οι Ρώσοι θέλουν ηχηρή περουσία στην Ελλάδα και το εμβληματικό ξενοδοχείο της Αθήνας προσφέρει μια καλή ευκαιρία για να συμβεί αυτό. Άλλωστε είναι γνωστές οι σχέσεις του κ.Σαββίδη με τον Πούτιν και αυτό λέει πολλά.

Στα μέτρα του κ.Σαββίδη είναι σίγουρα το LEDRA. Εδώ, εκτός από τη συμμετοχή του στον πλειστηριασμό, υπάρχει και η δυνατότητα απ΄ευθείας τριμερούς συμφωνίας μεταξύ, Σαββίδη-Παρασκευαϊδη-ALPHA BANK.

www.driveandtravel.gr

Διαβάστε ακόμη...