Ο ΠΑΟΚ θέλει αρχηγό με… κότσια!

Από inpaok.com: «Θα είναι η πιο περίεργη προετοιμασία στην ιστορία του συλλόγου. Μόλις πριν λΊγο καιρό τελείωσε η προηγούμενη σεζόν και οι παίκτες μπαίνουν ξανά σε περίοδο προετοιμασίας την ώρα που οι μεταγραφές είναι ελάχιστες.
Πηγή: inpaok.com
Ο ΠΑΟΚ θέλει αρχηγό με… κότσια!

Χρειάζεται αρκετούς παίκτες ο ΠΑΟΚ. Χωρίς ποιοτική ενίσχυση ο Δικέφαλος δεν θα τα καταφέρει ούτε και φέτος. Η δουλειά στην Ολλανδία θα παίξει τον ρόλο της, αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα, χωρίς καλές μεταγραφές ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει καμία τύχη», αυτά έγραφα πέρσι τέτοιο καιρό, μία ημέρα πριν η αποστολή του Διεφάλου αναχωρήσει για την Γερμανία. Δύο εβδομάδες μετά και λίγα 24ώρα πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα, απέναντι στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμ,π περιμέναμε ακόμα την ενίσχυση. Οι παίκτες που ήρθαν δεν έκαναν προετοιμασία και ο ΠΑΟΚ ψαχνόταν ακόμα και όταν είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Τα πράγματα είναι διαφορετικά φέτος. Ο ΠΑΟΚ πετάει σε λίγες ώρες για την Ολλανδία με πολλούς νέους παίκτες και αναμένονται και άλλοι κατά την διάρκεια της. Ο Βλάνταν Ίβιτς μπορεί να δουλέψει από την πρώτη κι όλας ημέρα και να ετοιμάσει την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του. Πέρσι ο Ίγκορ Τούντορ εκτός του ότι μάθαινε και αυτός καθημερινά το υλικό του, αφού είχε για πρώτη φορά επαφή με τους παίκτες, αναγκαζόταν να αλλάξει συνεχώς τα σχέδια του, μία με σημαντικές αποχωρήσεις όπως των Λούκας-Περέιρα και μία με τις προσθήκες που γινόντουσαν σταδιακά. Τελικά σε κάθε ματς ο άπειρος Κροάτης που είχε να αντιμετωπίσει και μία ανέτοιμη και ανοργάνωτη ομάδα, έπαιζε κάθε φορά και με άλλη ενδεκάδα.

Λίγες ώρες πριν ακολουθήσω ξανά την ομάδα του Δικεφάλου στην Ολλανδία, είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος και όχι όπως πέρσι. Αυτό λόγω της σοβαρότητας που δείχνουν όλοι ως τώρα στον ΠΑΟΚ και του σχεδιασμού που ολοκληρώνεται πιο γρήγορα. Και οι μεταγραφές δείχνουν σοβαρές και με μία λογική αλλά και συγκεκριμένη φιλοσοφία. Οι περισσότεροι παίκτες έχουν εμπειρία σε σημαντικά πρωταθλήματα, έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο και θα προετοιμαστούν από την αρχή με τους ασπρόμαυρους.

Αυτό βέβαια που λείπει ακόμα από τον ΠΑΟΚ είναι ένας, δύο παίκτες ηγέτες. Κάποιος που θα μπορέσει από μόνος του να συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους. Ο Δικέφαλος πήρε πέρσι αρκετούς παίκτες που πόνταρε κυρίως στο μέλλον, φέτος πήρε ως τώρα πολλούς που θα δώσουν ποιότητα στην ενδεκάδα και όχι στον πάγκο, όμως λείπει αυτός που θα κάνει την διαφορά.

Το σύνολο του Βλάνταν Ίβιτς δεν έχει ηγέτη και ή θα πρέπει να αποκτήσει έναν -αν θέλει να κάνει την υπέρβαση- ή να είναι... τυχερός και να αναδειχθεί ένας από τους ήδη υπάρχοντες στην πορεία. Ωστόσο κανείς από αυτούς στο παρελθόν δεν είχε τέτοια χαρακτηριστικά. Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν αρχηγό με μεγάλα κότσια για να γίνουμε ακόμα πιο αισιόδοξοι. Ελπίζω να βρεθεί και να αποκτηθεί!

Διαβάστε ακόμη...