Στο τέλος του Σεπτεμβρίου θα φανεί τι ΠΑΟΚ έγινε

Από metrosport.gr: Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται οπωσδήποτε έναν μεγάλο τερματοφύλακα, έναν ακόμη ποιοτικό στόπερ και έναν ακόμη γκολτζή
Πηγή: metrosport.gr
Στο τέλος του Σεπτεμβρίου θα φανεί τι ΠΑΟΚ έγινε

Και ο Κρέσπο στην παρέα. Μία ακόμη μεταγραφή είναι για τον ΠΑΟΚ γεγονός. Η πέμπτη. Μαζί με τον Περέιρα και τον Κουλούρη, επτά παίκτες ήδη έχουν προστεθεί στο ρόστερ, σχεδόν ταυτόχρονα με την έναρξη της προετοιμασίας.

Αυτό δεν είχε συμβεί ποτέ τα τελευταία χρόνια. Και καταχωρείται στο ενεργητικό του Μίχελ και του Ιβιτς. Γι' αυτό είπαμε πολλές φορές μέχρι σήμερα ότι ο ΠΑΟΚ, τουλάχιστον σ' αυτόν τον τομέα, αρχίζει να γίνεται σοβαρό «μαγαζί».

Ποιοι ακόμη παίκτες αποκτηθούν θα φανεί. Θα φανεί επίσης και εάν τελικά αποδειχθούν πετυχημένες οι μεταγραφές. Θα το δούμε στην πράξη. Διότι άλλος μπορεί να θεωρεί ότι δεν αποκτήθηκαν σπουδαίοι παίκτες και άλλος να είναι ενθουσιασμένος, η αλήθεια, όμως θα λάμψει στο γήπεδο.

Μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου θα έχει γίνει σαφές αν θα δούμε έναν καλύτερο ΠΑΟΚ ή έναν ΠΑΟΚ μέτριο πάλι, σαν αυτόν που συνηθίσαμε να βλέπουμε την τελευταία τετραετία, κόντρα στις εύλογες προσδοκίες που «γέννησε» η ανάληψη της ΠΑΕ από τον Ιβάν Σαββίδη.

Μπορεί να γίνεται βαρετό και κουραστικό, ωστόσο είναι επιβεβλημένο από τη συνείδησή μας. Για να είμαστε ήσυχοι, οφείλουμε να το φωνάξουμε τώρα που είναι νωρίς και ας επαναλαμβανόμαστε: Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται οπωσδήποτε έναν μεγάλο τερματοφύλακα, έναν ακόμη ποιοτικό στόπερ και έναν ακόμη γκολτζή. Χρειάζεται κατά την... πάγια άποψή μου και έναν παικταρά οργανωτή, αλλά, βλέπετε, αυτού του είδους ο παίκτης είναι ο πιο δυσεύρετος και ο πιο ακριβός.

Όταν υπάρχει διαθέσιμο στην αγορά ένα σπουδαίο 10άρι, λογικό είναι να δέχεται πολλές προτάσεις και από μεγάλες ομάδες. Δεν είναι λοιπόν εύκολο να αποφασίσει να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Κι αυτό, δυστυχώς, ισχύει για κάθε ποιοτικό ξένο παίκτη, που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...