Τα νέα των υποψήφιων αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ (2/7)

Από metrosport.gr: Η «Μ» και σήμερα σας παρουσιάζει τα τελευταία νέα των πέντε πιθανών ανταγωνιστών του Δικεφάλου στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πηγή: metrosport.gr
Τα νέα των υποψήφιων αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ (2/7)

Στο δεύτερο φιλικό σε ότι αφορά την προετοιμασία της η Σπάρτα Πράγας δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην πρωταθλήτρια Σλοβακίας Τρέντσιν από την οποία και ηττήθηκε με 3-1.

Η πιθανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει γκολ αλλά στην τελική προσπάθεια υστέρησε, κάτι που παραδέχθηκε και ο προπονητής της ομάδας Ζντένεκ Σκάζνι. Δεν παρέλειψε πάντως να σταθεί και στο ότι η ομάδα έχει τα χρονικά περιθώρια να βελτιωθεί και να είναι πανέτοιμη στους επίσημους αγώνες. Παράλληλα τόνισε ότι περιμένει να ολοκληρωθεί το ρόστερ για να έχει και περισσότερες επιλογές.

«Η ομάδα έδειξε αρκετές αδυναμίες αλλά αυτό είναι φυσιολογικό αφού βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά μας έλειψε το γκολ. Χαίρομαι πάντως για το ότι ο Σάτσεκ πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ομάδα. Από την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε επιστροφές παικτών και θα δουλέψουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι» δήλωσε ο προπονητής της Σπάρτα και συνέχισε: «αυτό που μας ενδιαφέρει στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι να διορθώνουμε τα λάθη μας μέσα από τα φιλικά παιχνίδια αλλά και παράλληλα να δοκιμάζουμε όλους τους παίκτες που έχουμε στη διάθεση μας».

ΦΕΝΕΡ
«Πρώτη» για Καχεκούχε

Στη διάθεση του Περέιρα τέθηκε από χθες το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Φενέρ, Αατίφ Καχεκούχε. Πρόκειται για τον 30χρονο Μαροκινό μεσοεπιθετικό που έφυγε από την Σίβασπορ με την οποία πέρσι είχε 33 συμμετοχές πετυχαίνοντας μάλιστα και 12 γκολ.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε με διπλές προπονήσεις αλλά το ενδιαφέρον εστιάζεται στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Όπως αποκάλυψε ο ισχυρός άνδρας της Φενέρ, έχει επέλθει προφορική συμφωνία με τον Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βιλ που αποχωρεί από την Παρί για να συνεχίσει την τουρκική ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια.

ΑΓΙΑΞ
«Αγοράζει» από Ρουμανία

Μια ακόμη περίπτωση ταλαντούχου ποδοσφαιριστή εξετάζει η ολλανδική ομάδα όπως τουλάχιστον αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ της Ρουμανίας. Σύμφωνα με αυτά, ο Αίαντας έχει καταθέσει την καλύτερη προσφορά στην FC Viitorul για την αγορά του Ραζβάν Μαρίν.

Πρόκειται για έναν 20χρονο διεθνή με τις μικρές ομάδες, για τον οποίο όμως ενδιαφέρονται και άλλοι σύλλογοι. «Υπάρχει μια ομάδα από την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, αλλά οι Ολλανδοί διεκδικούν τον παίκτη» σημειώνουν τα ΜΜΕ που φιλοξενούν και δηλώσεις του πατέρα του: «Γνωρίζω ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους αλλά το σωματείο είναι αυτό που θα πάρει την τελική απόφαση για τον γιο μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
«Ξεχνάει» Ντεπουάτρ

Πολύ λίγες πιθανότητες δίνουν τα βελγικά ΜΜΕ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λοράν Ντεπουάτρ από τη Γάνδη. Μπορεί ο ποδοσφαιριστής να θέλει να φύγει από τη Γάνδη, όμως όπως σημείωσε και χθες η «Μ» ο πρόεδρος της δε θέλει να τον παραχωρήσει στην Αντερλεχτ αν και γνωρίζει ότι σε ένα χρόνο ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να φύγει χωρίς να καρπωθεί οικονομικά οφέλη ο σύλλογος.

ΣΑΧΤΑΡ
«Ξεμούδιασμα» με την Φίτεσε

Η Σαχτάρ βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και σήμερα είναι προγραμματισμένο το πρώτο της φιλικό. Θα αντιμετωπίσει την Φίτεσε και θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους παίκτης της ουκρανικής ομάδας να «ξεμουδιάσουν» και να ξεφύγουν από την ρουτίνα των καθημερινών διπλών και επίπονων προπονήσεων.

Η πιθανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λίγκ θα δώσει δυο ακόμη αγώνες στην Ολλανδία πριν επιστρέψει στη βάση της.

Στις 6 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει την Μπριζ ενώ στις 9 Ιουλίου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Νόρτζελαντ από την Δανία. O πρώτος επίσημος αγώνας για τη νέα σεζόν θα διεξαχθεί στις 16 Ιουλίου και θα είναι ο τελικός του Σούπερ Καπ όπου η Σαχτάρ θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ντιναμό Κιέβου στο μεγάλο και κλασσικό ντέρμπυ της Ουκρανίας. Εκεί θα είναι διαθέσιμοι και οι διεθνείς που πλέον απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Διαβάστε ακόμη...