Οικογένεια διαιτητή πίσω από εκβιαστικό-υβριστικό blog!

Από sdna.gr: Με «αντικείμενο» τον εκβιασμό και την συκοφάντηση, πατέρας διαιτητή της Super League, καθώς και ένας... οδηγός της ΕΠΟ, έχουν «στήσει» βοθρο-blog μίσους!
Πηγή: sdna.gr
Οικογένεια διαιτητή πίσω από εκβιαστικό-υβριστικό blog!

Κάθε παράσιτο της κοινωνίας μπορεί να έχει την θέση του στο ελληνικό ποδόσφαιρο του σήμερα (αγαπημένος τόπος παρασιτικών οργανισμών) και να πιστεύει ότι μπορεί να παίξει και ρόλο...

Πρόκειται, κατ' αρχάς, για τον πατέρα ενός διαιτητή της Super League, του οποίου το όνομα (του γιου) «αιωρούνταν» πρόσφατα σε... πικάντικες ιστορίες!

Ο πατέρας του διαιτητή, λοιπόν, έχοντας ως συνεργάτη έναν οδηγό(!) της ΕΠΟ, έχουν δημιουργήσει ένα «ανώνυμο» blog, στο οποίο γράφουν –δήθεν- για το παρασκήνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα καθαρά εκβιαστικό και υβριστικό blog και η αποστολή του είναι αποκλειστικά ο εκβιασμός και η κατασυκοφάντηση, λόγω του μίσους που τρέφουν οι εν λόγω σε όσους πολεμούν την μπόχα και την δυσωδία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, από την οποία φυσικά εκείνοι τρέφονται και επιβιώνουν.

Τι κάνει αυτό το blog;

Υβρίζει χυδαία και συκοφαντεί δημοσιογράφους που κάνουν το καθήκον τους στηλιτεύοντας τα κακώς κείμενα. Επιχειρεί να απαξιώσει με επιχειρήματα πεντάχρονου παιδιού την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο. Διαβάλει και απαξιώνει όλους όσους αντιστέκονται σθεναρά στο διεφθαρμένο «σύστημα».

Έχει όμως και «αγαπημένα» πρόσωπα το εν λόγω blog. Υπερασπίζεται και αποθεώνει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Γιώργο Γκιρτζίκη, την διοίκηση της ΕΠΟ και άλλους.

Μιλάμε για βόθρο κανονικό, που αν τον «επισκεφτείς» θες κολλύριο και απολύμανση του υπολογιστή σου.

Πρέπει να σημειωθεί πως έχουν ήδη γίνει ενέργειες προς την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος από ενδιαφερόμενους για να προκύψει και επίσημα (από τις αρμόδιες Αρχές) η ταυτότητα του πατέρα του διαιτητή της Super League και του οδηγού της ΕΠΟ. Όταν το όνομα του πατέρα του διαιτητή αποκαλυφθεί, θα κάνει αίσθηση στο πανελλήνιο...

Διαβάστε ακόμη...