Ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας ΠΑΟΚ με Μοχάμεντ Σισοκό

Από metrosport.gr: Για τους επόμενους μεταγραφικούς του στόχους κινείται ο ΠΑΟΚ. Πώς έχει η κατάσταση με την περίπτωση του 31χρονου αμυντικού μέσου.
Πηγή: metrosport.gr
Ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας ΠΑΟΚ με Μοχάμεντ Σισοκό

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ανακοινώσει τις αποκτήσεις πέντε παικτών που θα ενισχύσουν την ομάδα, επέστρεψε ο Φακούντο Περέιρα που πρέπει να λογίζεται ως μία νέα προσθήκη και κινείται δραστήρια για τους επόμενους στόχους του.

Ο Μίχελ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με ενδιαφερόμενους παίκτες και το ενδιαφέρον τις τελευταίες ώρες έχει επικεντρωθεί στην απόκτηση ενός ικανού και έμπειρου αμυντικού μέσου.

Το 6άρι αποτελεί βασική προτεραιότητα για την ενίσχυση της ομάδας, όπως το ίδιο θα συμβεί και με την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός τερματοφύλακα. Όπως σας ενημέρωσε αναλυτικά η «Μ» τις τελευταίες ημέρες, έχουν προταθεί και αξιολογούνται ποιοτικοί παίκτες. Ο Μοχάμεντ Σισοκό σε ηλικία 31 ετών είναι ελεύθερος και υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις του ξένου ατζέντη του με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα χθες το βράδυ η «Μ» επικοινώνησε με τον ατζέντη του Σισοκό, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις όμως επιβεβαίωσε την πληροφορία πως υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους επιτελείς του Δικεφάλου, χωρίς να προσδιορίσει με ποιόν συζητά.

Ο Σισοκό είναι ελεύθερος, αγωνίστηκε στο παρελθόν στην Λίβερπουλ, την Παρί Σέν Ζερμαίν, την Φιορεντίνα, την Βαλένθια και προσφάτως την Λεβάντε. Είχε προταθεί από τις αρχές Ιουνίου και η υπόθεσή του προχωρά. Είναι στο «χέρι» του ΠΑΟΚ να αποφασίσει τι θα κάνει.

Διαβάστε ακόμη...