Τα νέα των υποψήφιων αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ (1/7)

Από metrosport.gr: Η «Μ» και σήμερα σας παρουσιάζει τα τελευταία νέα των πέντε πιθανών ανταγωνιστών του Δικεφάλου στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πηγή: metrosport.gr
Τα νέα των υποψήφιων αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ (1/7)

Η «Μ» παρουσιάζει και σήμερα τις εξελίξεις στα στρατόπεδα των πέντε πιθανών αντιπάλων του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Φενέρμπαχτσε στην παρούσα φάση κερδίζει τις εντυπώσεις, αφού έχει συμφωνήσει τόσο με τον διεθνή Ολλανδό αμυντικό, Φαν Ντερ Βιλ, όσο και με τον πρώην, πλέον, άσο της Σάλκε, Ρόμαν Νόιστάντερ.

ΑΓΙΑΞ

Αποχωρεί ο Ελ Μαντιουί

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση του σχεδιασμού στον Αγιαξ ενόψει της επόμενης σεζόν. Στον Αίαντα μπορεί να έχουν ρίξει το βάρος στις μεταγραφικές κινήσεις και, κυρίως, στην εύρεση κεντρικού επιθετικού, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ασχολούνται και με άλλες υποθέσεις.

Ο πιθανός αντίπαλος του ΠΑΟΚ, για παράδειγμα, έκανε προσπάθεια να κρατήσει τον ταλαντούχο 20χρονο μέσο, Ελ Μαντιουί, ο οποίος, πάντως, συμφώνησε να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Ντε Χάαγκ για να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Οι άνθρωποι του Αγιαξ δεν κατάφεραν να τον πείσουν να παραμείνει κι έτσι ο Ελ Μαντιουί, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι έληξε το συμβόλαιο του, αποφάσισε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Εμπόδιο η Γάνδη για Ντεπουάτρ

Το ζήτημα που απασχολεί πιο πολύ από οποιοδήποτε άλλο αυτή την περίοδο τους ανθρώπους της Αντερλεχτ είναι η εύρεση του αντικαταστάτη του Στέφανο Οκάκα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Κίνας.

Πρώτος στην λίστα για αντί Οκάκα είναι ο 27χρονος Βέλγος επιθετικός της Γάνδης, Λοράν Ντεπουάτρ, όμως, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν φαντάζει. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διευθυντής της Γάνδης, Μισέλ Λουβαγιέ, δεν είναι διατεθειμένος να τον αφήσει να πάρει μεταγραφή στην Αντερλεχτ. Το συμβόλαιο του Βέλγου στράικερ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, οπότε εάν η πιθανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ τον θέλει τόσο πολύ θα πρέπει να περιμένει...

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Και Φαν Ντερ Βιλ και Νοϊστάντερ

Αρκετά αλλαγμένη αναμένεται να παρουσιαστεί την επόμενη σεζόν η Φενέρμπαχτσε. Η τουρκική ομάδα εντυπωσιάζει με τις δύο μεταγραφικές κινήσεις που είναι έτοιμη να ανακοινώσει, αυτές του 28χρονου διεθνή Ολλανδού αμυντικού, Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βιλ, και του, επίσης, 28χρονου, Ρόμαν Νόιστάντερ, ο οποίος αφήνει την Σάλκε.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές θα αφιχθούν στην Κωνσταντινούπολη στις 4 Ιουλίου για να υπογράψουν τα τριετή συμβόλαιά τους. Η Φενέρ, εξάλλου, δεν θα χρειαστεί να καταβάλλει χρήματα στις ομάδες τους, αφού τα συμβόλαιά τους ολοκληρώθηκαν στις 30 Ιουνίου.

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Περιμένοντας τη λίστα του Σκάζνι

Λίγες αλλά ποιοτικές θα είναι οι μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει η Σπάρτα Πράγας το φετινό καλοκαίρι. Όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ η πιθανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό και την επόμενη σεζόν στο περσινό ρόστερ, ενώ θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα και ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες.

Ο τεχνικός της Σπάρτα, Ζντένεκ Σκάζνι, προς το παρόν έχει το μυαλό του μόνο στην προετοιμασία. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να παραδώσει λίστα με τις θέσεις στις οποίες θέλει να ενισχυθεί η πιθανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ και από εκεί και πέρα θα αρχίσουν διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που θα επιλεγούν.

ΣΑΧΤΑΡ

Κέρδισε 2-0 τη Γάνδη

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ συνεχίζει σε αμείωτο ρυθμό το βασικό στάδιο προετοιμασίας της στην Ολλανδία, εκεί όπου θα προετοιμαστεί και ο Δικέφαλος. Για την πιθανή αντίπαλο του ΠΑΟΚ τα μεταγραφικά ζητήματα βρίσκονται στην παρούσα φάση σε δεύτερη μοίρα και ο προπονητής της ουκρανικής ομάδας, Πάουλο Φονσέκα, έχει το μυαλό του αποκλειστικά στο "μοντάρισμα" του συνόλου.

Η Σαχτάρ δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα του φιλικού αγώνα που έδωσε με αντίπαλο την Γάνδη. Οι "ανθρακωρύχοι" επικράτησαν με 2-0 του βελγικού συλλόγου χάρη σε γκολ των Φερέιρα και Ντεντίνιο. Υπενθυμίζεται ότι το επόμενο φιλικό ματς της ουκρανικής ομάδας στην Ολλανδία θα πραγματοποιηθεί αύριο κόντρα στην Φίτεσε.

Διαβάστε ακόμη...