Επιβεβαιώνει η ΕΠΟ και λέει… θα συνεχίσει τον διάλογο!

Από sdna.gr: Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση για να θολώσει τα νερά αναφορικά με την επιστολή-τελεσίγραφο της FIFA, αλλά για την ταμπακιέρα δεν αναφέρει λέξη...
Πηγή: sdna.gr
Επιβεβαιώνει η ΕΠΟ και λέει… θα συνεχίσει τον διάλογο!

Στον κόσμο της η ΕΠΟ μετά το τελεσίγραφο που της απέστειλε η FIFA και με το οποίο της δίνεται δέκα ημέρες προθεσμία (με απειλή κυρώσεων) για να εφαρμόσει τον Κώδικα Δεοντολογίας που της εστάλη από την παγκόσμια ομοσπονδία.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΕΠΟ επιβεβαιώνει την ύπαρξη της επιστολής, αλλά για την... ταμπακιέρα δεν αναφέρει το παραμικρό!

Αντίθετα, μιλάει για... διάλογο και συναντήσεις, όταν πλέον όλη η υφήλιος έχει πάρει χαμπάρι τις πρακτικές και τη φιλοσοφία της διοίκησης Γκιρτζίκη και του «συστήματος» που λυμαίνεται τον χώρο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΠΟ τονίζει:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έλαβε από τη FIFA απάντηση στην από 29/6 επιστολή της. Η ΕΠΟ θα συνεχίσει τον διάλογο και θα προβεί στις συναντήσεις, που αναφέρονται στην απαντητική επιστολή της Συνομοσπονδίας, με σκοπό την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των θεμάτων, σύμφωνα με την ιδιότητά της ως μέλος της FIFA».

Να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Γιώργος Γκιρτζίκης αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο την άλλη Πέμπτη στο Παρίσι όπου διεξάγεται το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και θα προσπαθήσει να τον πείσει να αποφύγει η χώρα μας ένα ποδοσφαιρικό Grexit ή τον ορισμό διοικούσας επιτροπής στην ΕΠΟ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...