Ο Ουίλιαν του… ΠΑΟΚ!

Από sdna.gr: Η τουρκική εφημερίδα Fanatik είχε κάνει τον Ιανουάριο μία επική συνέντευξη στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, τον οποίο είχε παρομοιάσει λόγω και φυσικής ομοιότητας με τον Ουίλιαν της Τσέλσι!
Πηγή: sdna.gr
Ο Ουίλιαν του… ΠΑΟΚ!

Μία εκπληκτική συνέντευξη έδωσε τον περασμένο Ιανουάριο στην τουρκική εφημερίδα Fanatik, το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Όχι τόσο για αυτά που είπε, όσο για την φωτογράφηση που ήταν πρωτότυπη και εντυπωσιακή. Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι είδαν την φυσική ομοιότητα του Ολλανδού χαφ με τον Βραζιλιάνο άσσο της Τσέλσι, Ουίλιαν και τον έβαλαν να φωτογραφηθεί με μία φωτογραφία των Λονδρέζων!

Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό και η συγκεκριμένη συνέντευξη άφησε πίσω της το παρατσούκλι «Ουίλιαν της Καϊσερί» το οποίο ο Μπίσεσβαρ κράτησε μέχρι τις τελευταίες ημέρες του στην Τουρκία. Εντός της συνέντευξης, εκτός από την φυσική ομοιότητα με τον Βραζιλιάνο σταρ της Τσέλσι, γίνεται λόγος για την ικανότητα που έχουν αμφότεροι στην εκτέλεση των στημένων φάσεων, τις ίδιες συνήθειες που έχουν στο γήπεδο, αλλά και την λατρεία τους για το επιθετικό ποδόσφαιρο.

Ο «Ουίλιαν της Καϊσερί» μας τελείωσε, τώρα σειρά παίρνει ο «Ουίλιαν του ΠΑΟΚ»!

Διαβάστε ακόμη...