«Μπαμ» με Σισοκό!

Από pamesports.gr: Δύο πολύ έμπειροι αμυντικοί μέσοι, οι οποίοι προτάθηκαν στον ΠΑΟΚ απο τις αρχές Ιουνίου, εξετάζονται με πολύ μεγάλη προσοχή απο τους επιτελείς της ΠΑΕ, καθώς αυτή την χρονική περίοδο προέχει η απόκτηση ενός αμυντικού μέσου.
Πηγή: pamesports.gr
«Μπαμ» με Σισοκό!

Ο 31χρονος άσος απο το Μάλι, Μοχάμεντ Σισοκό, που αγωνίστηκε στο παρελθόν σε πολύ μεγάλες ευρωπαικές ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Παρί Σεν Ζερμαίν, η Βαλένθια, έχει προταθεί στους επιτελείς του ΠΑΟΚ απο τις αρχές Ιουνίου. Τότε η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει, καθώς ο Μίχελ κατά κύριο λόγο εξέταζε άλλες περιπτώσεις παικτών για την θέση του αμυντικού χάφ

. Ο Σισοκό είναι ελεύθερος αυτή την περίοδο και αξιολογεί τις προτάσεις που του έχουν γίνει για να συνεχίσει την καριέρα του. Απο την στιγμή που είναι ελεύθερος και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία, αποτελεί ένα κίνητρο η περίπτωσή του.Ακόμη στον ΠΑΟΚ προτάθηκε εδώ και αρκετές ημέρες ο 31χρονος Γάλλος κεντρικός μέσος Ντιντιέ Ντιγκάρ, που ανήκει όμως στην Ισπανική Ρεάλ Μπέτις με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Στην Μπέτις δεν είναι ευχαριστημένος, ενώ και η διοίκηση της ισπανικής ομάδας θέλει να τον αποδεσμεύσει, αρκεί να βρεθεί ομάδα που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του.

Ο Ντιγκάρ πάντως, όπως έλεγαν οι εκπρόσωποί του μπορεί να μείνει ελεύθερος απο την Μπέτις και εφόσον επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες, μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει το γεγονός αυτό για τον ΠΑΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση στην Τούμπα αναζητούν τον κατάλληλο αμυντικό μέσο και πολύ σύντομα θα πρέπει να καταλήξουν στην τελική τους απόφαση καθώς ειναι απαραίτητο να αποκτηθεί ο παίκτης που θα προσθέσει ποιότητα και εμπειρία στον χώρο του κέντρου.

Διαβάστε ακόμη...