Συμφωνία-σκάνδαλο της ΕΠΟ

Από sdna.gr: Εν μέσω αντιδράσεων και μειοψηφούντων ο Γκιρτζίκης πέρασε από την Ε.Ε. της ΕΠΟ πρόταση που υπέβαλλε ο ταμίας της ομοσπονδίας, Χρ. Καραβασίλης, σχετικά με την αγορά 4.000 αντιτύπων βιβλίου με φορολογικά θέματα το οποίο θα κοστίσει στην ΕΠΟ 8.000 ευρώ και θα μοιραστεί στα σωματεία των Ενώσεων!
Πηγή: sdna.gr
Συμφωνία-σκάνδαλο της ΕΠΟ

Συγγραφέας του βιβλίου είναι μέλος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Η αρχική πρόταση ήταν να αναλάβει η ΕΠΟ και την εκτύπωση. Αντέδρασε ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γ. Καραμελίδης που έκανε λόγο για σπατάλες και είπε ότι θα έπρεπε να αγοραστούν από δύο βιβλία για κάθε Ένωση και όχι για όλα τα σωματεία.

Επίσης διαφώνησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας, Μ. Τσιχριτζής, που δεν είναι μέλος της Ε.Ε. Τελικά ο Γκιρτζίκης είπε ότι η πρόταση περνάει με την καταγραφή των διαφωνιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία για το βιβλίο κλείστηκε στη συνάντηση που είχε ο Γκιρτζίκης με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Π. Διακοφώτη, στις 14 Ιουνίου.

Ίσως αυτός να ήταν ο λόγος που η συγκεκριμένη Ένωση, που ήταν παρούσα στη συγκέντρωση της αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη, ψήφισε στη ΓΣ υπέρ του διοικητικού απολογισμού.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...