«Ασπρόμαυρο» ενδιαφέρον για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ

Από metrosport.gr: Ασπρόμαυρη φανέλα είναι πιθανό να φοράει και τη νέα σεζόν ο Βούλγαρος επιθετικός. Δείτε ποιες ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν.
Πηγή: metrosport.gr
«Ασπρόμαυρο» ενδιαφέρον για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ

 

Ασπρόμαυρη φανέλα είναι πιθανό να φοράει και τη νέα σεζόν ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, καθώς η Νιουκάστλ φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του.

Ο Βούλγαρος επιθετικός είχε συμφωνήσει με την Αδανασπορ αλλά η τρομοκρατική επίθεση στο αροδρόμιο της Κώνσταντινούπολης, τον έκανε να αλλάξει γνώμη.

Ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με αγγλική ιτοσελίδα οι «καρακάξες» έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη.

Ο αγγλικός σύλλογος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Championship την ερχόμενη σεζόν και ο Ράφα Μπενίτεθ βλέπει στο πρόσωπο του Μπερμπάτοφ έναν πολύ ικανό και έμπειρο επιθετικό που θα βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθεια επιστροφής στην Premier League.

Αναμφισβήτητα η προοπτική επιστροφής στην Αγγλία δε θα αφήνει ασυγκίνητο τον Μπερμπάτοφ, ακόμα και για χάρη της Championship, ενώ στο κόλπο για την απόκτησή του φέρεται να βρίσκονται και η Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά και η Αστον Βίλα.

Η αγγλική εφημερίδα «Nottinhgam Post» υποστηρίζει ότι έχουν ήδη αρχίσει συζητήσεις ανάμεσα στην πλευρά του Μπερμπάτοφ και στον αγγλικό σύλλογο και δεν αποκλείεται άμεσα να έχουμε θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα.

Επίσης και οι «χωριάτες» του Ρομπέρτο Ντι Ματέο βολιδοσκοπούν τον Βούλγαρο φορ, που πέρσι είχε φτάσει μια ανάσα από αυτούς πριν τελικά υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...