Προπονητική ενίσχυση!

Από inpaok.com:  Το τμήμα γυναικείου χάντμπολ του ΠΑΟΚ συμφώνησε με την Έλλη Κουμιτσάρσκα ώστε η τελευταία να στελεχώσει το προπονητικό τιμ του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
Προπονητική ενίσχυση!

Η Βουλγάρα προπονήτρια θα αναλάβει τις ακαδημίες της ομάδας και κυρίως τα τμήματα των Κορασίδων και των Νεανίδων και θα αποτελέσει βοηθό της Γρηγορίας Γκόλια στο προπονητικό τιμ της πρώτης ομάδας.

Στόχος είναι η παραγωγή νεαρών αθλητριών από τις υποδομές του συλλόγου και η δημιουργία σε βάθος χρόνου ενός πολύ ταλαντούχου συνόλου με παίκτριες προερχόμενες από τα σπλάχνα της ομάδας.

Η έμπειρη προπονήτρια αποτελεί την κορυφαία επιλογή για τις αναπτυξιακές ηλικίες στην Ελλάδα καθώς μετράει πλήθος επιτυχιών με πιο πρόσφατη αυτή του χάλκινου μεταλλίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων στα Γιαννιτσά.

Στα μικρότερα ηλικιακά τμήματα συνεχίζει η κα Παπαβασιλείου ενώ την πλήρη εποπτεία της δουλειάς που θα γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας θα έχει φυσικά η κα Γκόλια συνεχίζοντας το ιδιαίτερα πετυχημένο έργο των τελευταίων ετών.

Όπως δήλωσε στο INPAOK ο έφορος του τμήματος Δημήτρης Χασεκίδης, «η κα Κουμιτσάρσκα είναι κορυφαία στον τομέα της στο χώρο του γυναικείου χάντμπολ. Είναι χαρά για εμάς να συνεργαστούμε μαζί της και περιμένουμε πως και πως να ξεκινήσεις η σεζόν.

Πιστεύουμε πως από φέτος κιόλας θα φανούν τα αποτελέσματα της δουλειά της και πως μαζί με την Γρηγορία Γκόλια θα αποτελέσουν ένα ισχυρότατο προπονητικό δίδυμο που θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στις επιτυχίες».

Διαβάστε ακόμη...