«Φιλολογικό το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γκνιάτιτς»

Από thessports.gr: Ο τεχνικός διευθυντής του Πλατανιά Γιάννης Βλάχος μίλησε στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και τοποθετήθηκε για τις φήμες που είδαν το φως δημοσιότητας σχετικά με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
«Φιλολογικό το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γκνιάτιτς»

Αναλυτικά:

Για τα δημοσιεύματα περί απόκτησης του Γκνιάτιτς: «Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα για την περίπτωση του Γκνιάτιτς. Ήταν λίγο υπερβολικό όλο αυτό. Έχει δείξει φιλολογικό ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ. Έχουν γίνει κάποιες διερευνητικές συζητήσεις, χωρίς να είναι σε τόσο μεγάλο βαθμό όσο αναφέρθηκε».

Για το αν έχουν γίνει επαφές με τον ΠΑΟΚ: «Κάθε ομάδα έχει τους πρώτους στόχους και κάποιες εναλλακτικές επιλογές. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι εναλλακτική για τον ΠΑΟΚ, με την προϋπόθεση ότι δεν θα πάει κάτι καλά στις υπόλοιπες κινήσεις. Εμείς αυτό έχουμε καταλάβει.

Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αλλά είμαστε θετικοί στο να συζητήσουμε με τον ποδοσφαιριστή μας. Έχει για άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο ο Γκνιάτιτς και θέλουμε να τον ανανεώσουμε γιατί είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί του. Είναι από τα παιδιά που στηριχθήκαμε τη φετινή σεζόν και μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω».

Για το αν μπορεί να πετύχει στον ΠΑΟΚ: «Κατά τη χρονιά που μας πέρασε, ιδιαίτερα στο πρώτο διάστημα γιατί μετά είχε έναν τραυματισμό που τον πήγε πίσω, ήταν από τα καλύτερα αμυντικά χαφ. Είναι καθαρός κόφτης. Αν μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ κοιτάξει προς το Πρωτάθλημά μας, θα ξεχωρίσει σίγουρα τον Γκνιάτιτς».

Για τις φήμες ότι ο Γκνιάτιτς ήρθε στη Θεσσαλονίκη: «Δεν ξέρω αν ήρθε. Αυτή είναι πληροφόρηση που δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο. Δεν επιβεβαιώνω ότι ήταν Θεσσαλονίκη ο παίκτης».

Αν πάρει ο ΠΑΟΚ τον παίκτη και τον αφήσει δανεικό στον Πλατανιά: «Σε διερευνητικό επίπεδο έχουν γίνει διάφορες συζητήσεις. Υπήρχε και αυτό σαν εναλλακτική επιλογή. Η κουβέντα ήταν σε εντελώς τυπικό στάδιο. Δεν υπάρχει λόγος να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας».

Διαβάστε ακόμη...