Θέλει Μπερμπάτοφ η Νότιγχαμ Φόρεστ!

Από sdna.gr: Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αγγλία.
Πηγή: sdna.gr
Θέλει Μπερμπάτοφ η Νότιγχαμ Φόρεστ!

Η σεζόν στην Τσάμπιονσιπ αναμένεται εξαιρετικά δύσκολη φέτος, καθώς Άστον Βίλα και Νιούκαστλ θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το εισιτήριο για την Πρέμιερ Λιγκ από την οποία υποβιβάστηκαν, και φαίνεται πως οι άνθρωποι της Νότιγχαμ Φόρεστ, μετά την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου, έχουν βάλει στο... μάτι άλλον έναν επιθετικό που πέρυσι αγωνίστηκε στην Ελλάδα.

Ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και αναζητά τον επόμενο σταθμό την καριέρα του. Όπως τονίζει το σχετικό ρεπορτάζ της «Nottinhgam Post» οι συζητήσεις ανάμεσα στην πλευρά του Μπερμπάτοφ και στον αγγλικό σύλλογο έχουν ήδη αρχίσει και δεν αποκλείεται άμεσα να έχουμε θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, ωστόσο τονίζεται πως για τον Μπερμπάτοφ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από τη Νιούκαστλ καθώς ο Ράφα Μπενίτεθ θα έβλεπε πολύ θετικά το ενδεχόμενο να έχει στο ρόστερ της ομάδας του τον έμπειρο επιθετικό την νέα σεζόν.

Τονίζεται, πάντως, ότι οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ ενδεχομένως να αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για τη συμφωνία.

Διαβάστε ακόμη...