Απογοητευμένος ο Βαρέλα!

Από inpaok.com: Με κακή ψυχολογία και άκεφος παρουσιάζεται τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις τηε Στεάου Βουκουρεστίου, ο Φερνάντο Βαρέλα.
Πηγή: inpaok.com
Απογοητευμένος ο Βαρέλα!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ Ρουμάνων δημοσιογράφων που παρακολουθούν την προετοιμασία της Στεάουα, ο Πορτογάλος είναι φανερά απογοητευμένος από το γεγονός ότι δεν παρουσιάζει εξέλιξη η υπόθεση του.

Ο Βαρέλα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι στέκεται εμπόδιο στην μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ, ζητώντας τρελά ποσά για να τον παραχωρήσει. Ο Βαρέλα όπως πολλές φορές έχει επισημάνει το INPAOK, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Δικέφαλο για τριετές συμβόλαιο και απέμενε να δώσει το ΟΚ ο Μπεκάλι για να μετακινηθεί στην Τούμπα αντί ποσού 600.000 ευρώ που θα εισέπρατταν οι Ρουμάνοι.

Η επιμονή της Στεάου για μεγαλύτερο ποσό δεν επιτρέπει να δρομολογηθούν εξελίξεις, γεγονός που έχει μπλοκάρει τον παίκτη. Ωστόσο η υπόθεση δεν πρέπει να θεωρείται τελειωμένη. Η πρόταση του Δικεφάλου ισχύει και εξαρτάται από τον Μπεκάλι αν θα δεχτεί να πάρει τις 600.000 ευρώ ή να χάσει το επόμενο καλοκαίρι τον παίκτη που μένει ελεύθερος και μπορεί από την 1η Ιανουαρίου ελεύθερα να διαπραγματευτεί τη συνέχεια της καριέρας του.

Διαβάστε ακόμη...