«Πολυδιάστατος και γρήγορος ο Κρέσπο, του ταιριάζει ο ΠΑΟΚ» (audio)

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο άλλοτε προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ και αναφέρθηκε στον Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος από την Τρίτη (28/6) βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Πολυδιάστατος και γρήγορος ο Κρέσπο, του ταιριάζει ο ΠΑΟΚ» (audio)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ:

Για τον ΠΑΟΚ και το ενδιαφέρον για τον Κρέσπο: «Έχω την ενημέρωση, είναι μια μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ. Έχει ένταση και δυναμισμό ο ΠΑΟΚ και ταιριάζει στον παίκτη αυτό».

Αν μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ ο Ισπανός αμυντικός: «Φυσικά και μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ ο Κρέσπο. Είναι ποιοτική και δυναμική ομάδα και αυτές οι συνθήκες ευνοούν τον παίκτη να προσφέρει».

Για τα χαρακτηριστικά του Κρέσπο: «Είναι ένας παίκτης πολυδιάστατος, είναι γρήγορος. Έχει πολύ καλά επιθετικά χαρακτηριστικά, αλλά και αμυντικά. Μπορεί να παίξει και δεξιά και αριστερά. Είναι πολύ χρήσιμος ποδοσφαιριστής».

Για τα δυνατά του σημεία: «Μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ, είναι ποιοτικός. Έχει εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, παίζει με την ψυχή του και είναι εξαιρετικά επιθετικός. Γενικά, ξέρει να συμπεριφέρεται μέσα στο γήπεδο μαζί με τους συμπαίκτες του».

Ακούστε τα όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στο Metropolis 95,5

Διαβάστε ακόμη...