Υπογράφει ο Κρέσπο, προχωράει για Γκνιάνιτς

Από novasports.gr: Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο στον ΠΑΟΚ, καθώς την Τετάρτη ο Ισπανός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας.
Πηγή: novasports.gr
Υπογράφει ο Κρέσπο, προχωράει για Γκνιάνιτς

Ο 29χρονος αμυντικός βρίσκεται από την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τελειώσει η μετεγγραφή του στον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Ο Λούμπος Μίχελ φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με την Άστον Βίλα για την απόκτηση του παίκτη, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Σεβίλλη, Σανταντέρ, Πάντοβα, Μπολόνια, Βερόνα, Κόρντομπα και Ράγιο Βαγεκάνο.

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ φέρονται να έχουν εντάξει το όνομα του Ογκνιέν Γκνιάνιτς στη μετεγγραφική τους λίστα. Ο 24χρονος μέσος του Πλατανιά φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να αρέσει στον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος έχει εισηγηθεί θετικά για την απόκτησή του. Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, με τον Μίχελ να έχει επαφές με τους ιθύνοντες της κρητικής ομάδας για την απόκτηση του 24χρονου ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε ακόμη...