Το μεγάλο ατού του ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Πολύωρη καθημερινή επικοινωνία για θέματα που αφορούν την ομάδα και τις μεταγραφικές κινήσεις, έχουν Λούμπος Μίχελ και Βλάνταν Ιβιτς.
Πηγή: inpaok.com
Το μεγάλο ατού του ΠΑΟΚ

Πρόεδρος και προπονητής είναι σε συνεχή επαφή επιβεβαιώνοντας την άριστη σχέση τους και την διάθεση τους να συνεργαστούν για να οργανωθεί η ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενόψει της νέας σαιζόν.

Ο Μίχελ είναι ενήμερος για όλα όσα έχουν σχέση με την ομάδα, την προετοιμασία, την συμπεριφορά των παικτών και ο προπονητής απόλυτα ενήμερος για κάθε κίνηση του προέδρου που έχει σχέση με τις μεταγραφικές αναζητήσεις. Ο Ιβιτς έχει ζητήσει παίκτες με συγκεκριμένα στοιχεία και ο Σλοβάκος είναι αποφασισμένος να καλύψει τις ανάγκες του.

Η σχέση των δυο αποτελεί μεγάλο αβαντάζ για τον ΠΑΟΚ. Στο παρελθόν οι κακές σχέσεις προπονητών με τους ανθρώπους που αποφάσιζαν για τις μεταγραφές, κόστισαν ακριβά στον Δικέφαλο. Οι διακριτοί ρόλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ένα μεγάλο ατού για τον φετινό ΠΑΟΚ και θα αποδειχθεί στην πορεία της περιόδου.

Σημαντικό ρόλο παίζει και η παρουσία του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου που διατηρεί άριστη σχέση με τον Ιβιτς (συνεργάστηκαν τρία χρόνια στα τμήματα υποδομής) καθώς επίσης και με τον Μίχελ στα οργανωτικά θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματοςκαθώς οι μεταγραφές δεν είναι τομέας με τον οποίο ασχολείται ο team manager της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...