Ταγμένος και ο βοηθός του Ολυμπιακός-Αστέρας! (vid)

Από sdna.gr: To SDNA αποκαλύπτει ποιος είναι ο βοηθός που «έβαλε στη λίστα» ο Σάββας Θεοδωρίδης. Το φιλικό παιχνίδι που εξόργισε τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού και η... εξαφάνισή του από τους πίνακες.
Πηγή: sdna.gr
Ταγμένος και ο βοηθός του Ολυμπιακός-Αστέρας! (vid)

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μετά τους νέους σοκαριστικούς διαλόγους που είδαν το φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστή εκ νέου το υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αυτή τη φορά ο Σάββας Θεοδωρίδης σε συζήτησή που είχε με δημοσιογράφο αποκαλύπτει το... ντου που έκανε σε βοηθό διαιτητή σε ένα φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού, για ένα γκολ οφ σάιντ που κακώς μέτρησε.

Κι όντως, το γκολ ήταν οφ σάιντ και μάλιστα κάτι παραπάνω από εμφανές και δη με γυμνό μάτι. Χωρίς καν τη βοήθεια ριπλέι, μιας κι ο εν λόγω παίκτης είναι τουλάχιστον ένα μέτρο πίσω από την άμυνα των Πειραιωτών.

Η καταγεγραμμένη ομιλία του αντιπροέδρου των Πειραιωτών από τον υπερκοριό της ΕΥΠ ήταν στις 9 Μαΐου του 2012. Την ίδια ημέρα ο Ολυμπιακός έδινε φιλικό παιχνίδι για τη φιέστα της κατάκτησης του 39ου πρωταθλήματος και είχε δεχτεί ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει, οπότε γίνεται προφανές το ποια αναμέτρηση αφορούσε ο επίμαχος διάλογος.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Λιμανιού φιλοξενούσε στο «Καραϊσκάκη» τον Ερυθρό Αστερα, κερδίζοντας με 2-1. Τα τέρματα για τους γηπεδούχους είχαν σημειώσει οι Ντιόγκο (20') και Ιμπαγάσα (29'), ενώ για τους «ερυθρόλευκους» της Σερβίας μείωσε στο 75' ο Οζέγκοβιτς, ο οποίος ωστόσο βρισκόταν σε αντικανονική θέση, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο παρακάτω βίντεο (μετά το 6:20 του βίντεο τα στιγμιότυπα του αγώνα).

Ο επόπτης που δεν είδε το... ένα μέτρο οφ σάιντ

Διαιτητική τετράδα στον συγκεκριμένο αγώνα ήταν ο Μιχάλης Κουκουλάκης, με α' βοηθό τον Ακριβό, β' τον Ελευθερίου και 4ο τον Καλογερόπουλο. Ο δεύτερος βοηθός ήταν κι αυτός που είχε την ευθύνη για τη φάση του γκολ του Αστέρα κι αφού δεν σήκωσε το σημαιάκι για να το ακυρώσει, άκουσε τα... εξ αμάξης από τον Σάββα Θεοδωρίδη μετά το τέλος του αγώνα.

«Έχε υπόψιν σου... ότι εγώ σ' έβαλα στη λίστα εσένανε... όταν σε φιλικό ματς αφήνεις και τρώμε δύο μέτρα γκολ οφσάιντ..., μα κύριε Σάββα,... μου λέει... ρε ακούς τι σου λέω;... του λέω, για να χεστεί απάνω του...», ακούγεται χαρακτηριστικά να λέει ο Σάββας Θεοδωρίδης για την "επίθεση" στον Φλώριο Ελευθερίου.

Του "συστήματος", αλλά... εξαφανίστηκε

Το SDNA έψαξε το who is who του συγκεκριμένου επόπτη, για τον οποίο στη διαιτητική πιάτσα κάθε άλλο παρά θετικά είναι τα σχόλια που ακούγονται. "Είναι της συνομοταξίας των Γεωργαράκου, Τουμπακάρη και Τσολάκη" είναι χαρακτηριστικά αυτό που λέγεται στους διαιτητικούς κύκλους για τον εν λόγω βοηθό διαιτητή, που όπως οι άλλοι τρεις προέρχεται από τον Σύνδεσμο Αθηνών. Βέβαια η σεζόν 2014-15 ήταν και η τελευταία του Ελευθερίου, καθώς έπειτα από τα διαδοχικά λάθη του, αποφασίστηκε η καρατόμησή του.

Τη συγκεκριμένη αγωνιστική περίοδο άλλωστε ήταν χαρακτηριστικό το παιχνίδι Ξάνθη-Κέρκυρα 0-0 στις 31/8/14 όταν είχε ακυρώσει ένα καθαρότατο γκολ του Χαβίτο ως οφ σάιντ παρ' ό,τι ο Ισπανός καλυπτόταν από τρεις παίκτες (!) των Ακριτών, αφήνοντας τους Φαίακες με φρικτά παράπονα.

Διαβάστε ακόμη...