“Ο Μελλής θα έχει πολλές δυσκολίες”

Από arenafm.gr: Ο πρώην πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης μίλησε στον ARENA FM 89,4 για τη νέα τάξη πραγμάτων στο "συνδικαλιστικό όργανο τω ομάδων μπάσκετ", όπως είπε χαρακτηριστικά:
Πηγή: arenafm.gr
“Ο Μελλής θα έχει πολλές δυσκολίες”

"Έχει πολλή δουλειά να κάνει ο κ. Μελλής, στον οποίο εύχομαι καλή επιτυχία, δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά εάν δεν σταθούν στο πλευρό του όλες οι ομάδες, άσχετα εάν τον ψήφισαν ή όχι, είναι βέβαιο ότι θα αποτύχει. Έχει μπροστά τους δυσκολίες, αρχής γενομένης από το συμβόλαιο με τον ΟΠΑΠ και φτάνοντας στα ποσοστά των μικρών που είναι προβληματικά. Όλες οι ομάδες έχουν κατεβάσει το μπάτζετ και υπήρχαν ομάδες Α1 που είχαν μικρότερο μπάτζετ από αντίστοιχες της Α2 κατηγορίας. Είμαι προβληματισμένος για το μέλλον του επαγγελματικού μπάσκετ γιατί βλέπετε ότι μετά τον Ολυμπιακός και τον ΠΑΟ, υπάρχει μια δεύτερη σκάλα με Άρη και ΑΕΚ και απο κει και περα, το χάος".

Και για τον ΠΑΟΚ: "Εαν δεν αποκτήσει ιδιοκτήτη, θα δούμε μία από τα ίδια, δηλαδή μετριότητα, γιατί αυτοί οι άνθρωποι που διοικούν, κάνουν διαχείριση και δεν έχουν τη δυνατότητα να βάλουν λεφτά για να φτιάξουν δυνατή ομάδα. Ελπίζω ότι ο κ. Σαββίδης θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα και θα πάρει αυτός την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, για να αλλάξει όλο το σκηνικό".

Διαβάστε ακόμη...