«Θα αφήσει έργο ο Ίβιτς στον ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Φωτάκης και αναφέρθηκε στα χρόνια που πέρασε στον ΠΑΟΚ, τον Βλάνταν Ίβιτς, αλλά και τον Φερνάντο Σάντος.
Πηγή: metrosport.gr
«Θα αφήσει έργο ο Ίβιτς στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον: «Πέρασα μια δύσκολη και κακή σεζόν για εμένα πέρσι. Θέλω προς το παρόν να παίξω δύο χρόνια ποδόσφαιρο, αν και είναι δύσκολη η κατάσταση. Υπάρχει ενδιαφέρον από μία ομάδα, όμως, προς το παρόν φιλολογικό και βλέπουμε».

Για την θητεία του στον ΠΑΟΚ: «Έπαιξα τέσσερα χρόνια στον ΠΑΟΚ και μέσα από αυτόν έφτασα να παίξω στα προημιτελικά του Euro. Ήταν από τα πιο καλά χρόνια της καριέρας μου αυτά στην Τούμπα. Δέθηκα με την ομάδα, πέρασα ωραία χρόνια με καλές και κακές στιγμές και θέλω ο ΠΑΟΚ να πηγαίνει καλά. Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια καλή προσπάθεια με τον Ιβάν Σαββίδη και εύχομαι ό,τι το καλύτερο».

Για τον Ίβιτς: «Ο Βλάνταν είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάει εξαιρετικά και φάνηκε και στα πλέι οφ ότι μπορεί να γίνει ένας μεγάλος προπονητής. Πιστεύω ότι θα αφήσει έργο στον ΠΑΟΚ. Λιγομίλητος και ισορροπημένο παιδί, "κέρδιζε" όλους τους παίκτες στα αποδυτήρια. Ενέπνεε ως παίκτης και τώρα σαν προπονητής».

Για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να πάει ψηλά: «Νομίζω ότι θέλει 3-4 παίκτες υψηλού επιπέδου που θα κάνουν τη διαφορά σε σχέση με τους Έλληνες. Με 3-4 καλές προσθήκες η ομάδα μπορεί να πάει πολύ καλά και να διεκδικήσει την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την Πορτογαλία του Σάντος: «Με τους παίκτες που έχει την περίμενα καλύτερη. Ο Σάντος ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχα στην καριέρα μου. Σε σχέση με τους παίκτες που έχει δεν έπαιξε τόσο καλά κόντρα στην Κροατία. Είναι ένας μεγάλος προπονητής και θα βρει την άκρη και πιστεύω ότι στο τέλος θα πετύχει τον στόχο του».

Διαβάστε ακόμη...