Ο στρατιώτης Ζοζούλια, στην πρώτη γραμμή του πολέμου! (pics)

Από metrosport.gr: Το metrosport.gr έψαξε και βρήκε άγνωστες πτυχές της ζωής του ποδοσφαιριστή της Ντνίπρο και σας τα παρουσιάζει.
Πηγή: metrosport.gr
Ο στρατιώτης Ζοζούλια, στην πρώτη γραμμή του πολέμου! (pics)

Μια ανάσα από την οριστική συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ουκρανός φορ, Ρομάν Ζοζούλια, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο Μetropolis 95.5.

Με αφορμή αυτό, το metrosport.gr έψαξε και βρήκε άγνωστες πτυχές της ζωής του ποδοσφαιριστή της Ντνίπρο και σας τα παρουσιάζει.

Οι συμπατριώτες του τον χαρακτηρίζουν μεγάλο πατριώτη, καθώς βοηθά ενεργά τον Ουκρανικό στρατό, από τότε που ξεκίνησαν οι εχθροπραξίες με τους Ρώσους.

Ο Ζοζούλια μαζί με εθελοντές διοργάνωσε την οργάνωση «Λαϊκός Στρατός», που απασχολεί εθελοντικά περισσότερα από 100 άτομα. Ο σκοπός της οργάνωσης είναι να βοηθάει τον απλό κόσμο αλλά και τον στρατό στην πρώτη γραμμή του μετώπου. «Αν δεν βοηθήσουμε εμείς τους στρατιώτες μας, ποιός θα το κάνει;» λέει ο ίδιος.

Η δράση του δε σταμάτησε εκεί, καθώς αγόρασε 130 στρατιωτικές στολές και γάντια, προκειμένου να δώσει ανθρωπιστική βοήθεια (και) στην Ουγγαρία.

Ο 26χρονος επιθετικός έχει αναλάβει πολλές δράσεις για την υποστήριξη του στρατού, έχει βγάλει στο σφυρί ακόμη και φανέλες του και τα έσοδα τα διαθέτει όλα για αυτόν τον σκοπό. Μάλιστα, μαζί με συμπαίκτες του επισκέφτηκαν μονάδα του στρατού στη Μαριούπολη, προσφέροντας νερό, τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους Ουκρανούς στρατιώτες.

Το πιο χαρακτηριστικό είναι ότι έδωσε σε δημοπρασία, τη φανέλα του από έναν αγώνα με την Ισπανία, μάζεψε το ποσό των 34.000 ευρώ και το έδωσε για τους αλεξιπτωτιστές!

Tέλος, παρέλαβε τιμητικό βραβείο από το στρατό της χώρας του για την προσφορά του.

Διαβάστε ακόμη...