Κλεισμένος ο Κρέσπο, μένει η συμφωνία με Άστον Βίλα

Από sdna.gr: Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ΠΑΟΚ και Χοσέ Άνχελ Κρέσπο καταλήγουν σε συμφωνία και απομένει να ολοκληρωθούν οι επαφές του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Άστον Βίλα.
Πηγή: sdna.gr
Κλεισμένος ο Κρέσπο, μένει η συμφωνία με Άστον Βίλα

Αυτό το τελευταίο μπορεί να είναι και θέμα ημερών και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουμε σημαντικές και οριστικές εξελίξεις για το θέμα.

Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε από την αρχή την έντονη επιθυμία του ίδιου του 29χρονου Ισπανού αμυντικού να έρθει στη Θεσσαλονίκη και άλλωστε ο ίδιος είχε επιβεβαιώσει την θέλησή του μιλώντας στο SDNA.

Ποια είναι τα δεδομένα, λοιπόν, αυτή τη στιγμή για την μεταγραφή για την οποία σας είχε ενημερώσει το SDNA;

Κρέσπο και ΠΑΟΚ βρίσκονται σε αυτή τη φάση στην οποία ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή. Φαίνεται πως απλά απομένουν κάποια διαδικαστικά θέματα, καθώς υπάρχει συμφωνία στα χρήματα και στην διάρκεια του συμβολαίου. Δεν υπάρχει, δηλαδή, περίπτωση να χαλάσει το deal ομάδας - παίκτη.

Ταυτόχρονα έχουν προχωρήσει αρκετά και θετικά οι διαπραγματεύσεις του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Άστον Βίλα. Ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τους Άγγλους και η εκτίμηση είναι ότι τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν και οι επαφές των δύο ομάδων ώστε να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή.

Έτσι κι αλλιώς, από τη στιγμή που ο ίδιος ο Κρέσπο ήταν από την αρχή ιδιαίτερα θερμός, το κρίσιμο ζήτημα ήταν να πειστεί ο αγγλικός σύλλογος. Και φαίνεται πως αυτό θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε ακόμη...