Η νέα… μεταγραφή του ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Νέα... μεταγραφή θεωρούν στην Τούμπα τον Φακούντο Περέιρα. Ο Αργεντίνος είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της προετοιμασίας.
Πηγή: inpaok.com
Η νέα… μεταγραφή του ΠΑΟΚ

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις εντυπώσεις της τεχνικής ηγεσίας από τις πρώτες προπονήσεις του Δικεφάλου στην Θεσσαλονίκη.

Ο Περέιρα με την μέχρι τώρα παρουσία του, αποδεικνύει ότι ήρθε στην Θεσσαλονίκη για να μείνει. Η διάθεση που δείχνει στις προπονήσεις καθώς επίσης και η 100% επαγγελματική του συμπεριφορά, δίνουν το δικαίωμα στον Βλάνταν Ιβιτς να ποντάρει στον επιθετικό ποδοσφαιριστή για τη νέα περίοδο.

Ο Αργεντίνος με την μέχρι τώρα παρουσία του, διέλυσε τις αμφιβολίες που υπήρχαν για το αν θα είναι διαθέσιμος για την ομάδα ή έχει το μυαλό του σε μεταγραφή στην πατρίδα του. Ο Περέιρα δεν έχει τάσεις φυγής ενώ καμία ενόχληση δεν υπάρχει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από τους εκπροσώπους του.

Ο Ιβιτς και οι συνεργάτες του διαπιστώνουν ότι έχουν στη διάθεση τους ένα πολύ συνεργάσιμο ποδοσφαιριστή που δίνει τον καλύτερο τους εαυτό στην έναρξη της προετοιμασίας και δεν μπορούν παρά να ποντάρουν στον Περέιρα για τη νέα περίοδο. Την ίδια άποψη έχουν σχηματίσει και οι συμπαίκτες του.

Όσοι παίκτες του ΠΑΟΚ συμμετείχαν στην περσινή προετοιμασία, μιλούν για έναν άλλο παίκτη σε όλα τα επίπεδα. Απόλυτα ήρεμος ο Περέιρα, δείχνει αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας και ιδιαίτερα ευδιάθετος. Εντελώς διαφορετική συμπεριφορά σε σχέση με όσα συνέβησαν πέρσι στην διάρκεια της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Τα σύννεφα στην σχέση του Αργεντίνου με τον Τούντορ είχα φανεί από νωρίς και ως αποτέλεσμα; Είχαν τον δανεισμό του στην Καμπάλα. Ο Περέιρα θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας κι εφόσον δεν υπάρξει κάποια άλλη εξέλιξη (κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να κατατεθεί πρόταση για πώληση του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς στην Αργεντινή υπάρχει ενδιαφέρον για τον Φακούντο), θα αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στα χέρια της τεχνικής ηγεσίας για τις υποχρεώσεις της νέας σαιζόν.

Διαβάστε ακόμη...