Ξέρω τι έκανε ο Ζοζούλια στο Euro (pics)

Από sdna.gr: Ο Ουκρανός επιθετικός Ρόμαν Ζοζούλια αποκάλυψε ότι είναι κοντά στη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και το SDNA σας παρουσιάζει τα στατιστικά του στα τρία παιχνίδια της Ουκρανίας στο Euro.
Πηγή: sdna.gr
Ξέρω τι έκανε ο Ζοζούλια στο Euro (pics)

Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ρόμαν Ζοζούλια της Ντνίπρο φαίνεται να είναι ο ΠΑΟΚ με τον Ουκρανό επιθετικό να δηλώνει ότι είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο 26χρονος επιθετικός, που μετράει 25 συμμετοχές και 4 γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, πραγματοποίησε τρεις εμφανίσεις με την Εθνική Ουκρανίας στο πρόσφατο Euro κόντρα σε Γερμανία, Βόρειο Ιρλανδία και Πολωνία.

Η Ουκρανία ήταν μία από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της διοργάνωσης καθώς ολοκλήρωσε τον όμιλο με τρεις ήττες, χωρίς μάλιστα να σκοράρει. Ο Ζοζούλια αγωνίστηκε και στα τρία παιχνίδια των Ουκρανών στον όμιλο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει λύσεις στην επίθεση.

Ζοζούλια vs Γερμανία

Ο 26χρονος Ουκρανός επιθετικός ξεκίνησε βασικός στο πρώτο ματς της Ουκρανίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα απέναντι στη Γερμανία και αγωνίστηκε για 65 λεπτά όταν και αντικαταστάθηκε από τον Σελέζνιοφ. Η συνεισφορά του δεν ήταν ικανοποιητική με τον Ζοζούλια να μην επιχειρεί ούτε ένα σουτ προς την εστία του Νόιερ.

Ακούμπησε την μπάλα μόλις 10 φορές ενώ και η ακρίβεια στις πάσες που επιχείρησε δεν ήταν καλή με ποσοστό ευστοχίας 37,5%. Σύμφωνα με το γνωστό σάιτ στατιστικών, το whoscored.com, η βαθμολογία του στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν 5.8, η μικρότερη από κάθε συμπαίκτη του στο ματς με τη Γερμανία.

Ζοζούλια vs Βόρειος Ιρλανδία

Μετά την κακή εμφάνισή του στο πρώτο παιχνίδι, ο Ζοζούλια ξεκίνησε από τον πάγκο στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής του ομίλου απέναντι στη Βόρειο Ιρλανδία. Μπήκε αλλαγή στο 71' και δεν κατάφερε να κάνει πολλά πράγματα με την Ουκρανία να μην αποφεύγει την ήττα.

Ο Ζοζούλια στα λεπτά που αγωνίστηκε δεν επιχείρησε ξανά κάποια προσπάθεια προς την εστία και η συνεισφορά του στο παιχνίδι ήταν τέσσερις πάσες που επιχείρησε, με ποσοστό επιτυχίας πάντως 100%. Η βαθμολογία του για τον χρόνο που αγωνίστηκε από το whoscored.com ήταν 5.84.

Ζοζούλια vs Πολωνία

Ο Ζοζούλια επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα της Ουκρανίας στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου με την Πολωνία, όπου και πάλι η Εθνική ομάδα της χώρας του έφυγε ηττημένη από το γήπεδο.

Η παρουσία του Ζοζούλια στο τρίτο παιχνίδι του Euro ήταν σαφώς πολύ πιο βελτιωμένη με τον 26χρονο φορ να έχει τέσσερα σουτ, τα δύο εντός πολωνικής εστίας, και ποσοστό επιτυχίας στις πάσες 59,1%. Συνολικά το whoscored.com έβαλε βαθμολογία 6.28 στον Ουκρανό φορ, ο οποίος έγινε αλλαγή στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Διαβάστε ακόμη...