Ζοζούλια που θυμίζει... Μάτος

Από sport24.gr: Ο ΠΑΟΚ ποντάρει σε επανάληψη του σκηνικού με τον Λέο Μάτος για να αποκτήσει και τρίτο παίκτη από την Ντνίπρο. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.
Πηγή: sport24.gr
Ζοζούλια που θυμίζει... Μάτος

Το όνομα του Ρομάν Ζοζούλια είναι το τελευταίο που μπήκε στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ και η αλήθεια είναι ότι το... μπάσιμό του είναι δυναμικό. Ο Λούμπος Μίχελ έχει κάνει αρκετές επαφές το τελευταίο διάστημα, ψάχνοντας τη φόρμουλα που θα φέρει τον 26χρονο επιθετικό στην Τούμπα.

Καταρχήν, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η περίπτωσή του είχε εξεταστεί εδώ και αρκετό καιρό, όμως, το υψηλό κασέ του, σε συνδυασμό με την παρουσία του στο EURO με την ομάδα της Ουκρανίας (κάτι που σήμαινε ότι υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να καθυστερήσει η ένταξή του στην ομάδα σε μία σεζόν που ελέω προκριματικών Champions League, είναι κομβικό οι μεταγραφές να ενσωματωθούν άμεσα) είχαν οδήγησε Μίχελ και Ίβιτς σε άλλες λύσεις. Ενδεχομένως να έπαιζε τον ρόλο της και η υπόθεση Ματέους, αν και ο Ζοζούλια παίζει πιο προωθημένος.

Με την Ουκρανία, όμως, εδώ και μία εβδομάδα σχεδόν, εκτός EURO και τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η Ντνίπρο έχει σοβαρό πρόβλημα και στο δικό του συμβόλαιο, το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αναζωπυρώθηκε. Τις τελευταίες μέρες ο Λούμπος Μίχελ κάνει συνεχείς επαφές, κάτι που επιβεβαιώνει και η έμμεση παραδοχή του ατζέντη του παίκτη, Βαντίμ Σαμπλί (εκπροσώπου και των Μάτος και Σάχοφ και συνεργάτη του έτερου ατζέντη του παίκτη Αλεξάντερ Πάνκοφ), στις δηλώσεις του στην Ουκρανία.

Το κομβικό στην υπόθεση Ζοζούλια είναι να αποδειχθεί στην πράξη μία δεύτερη περίπτωση Μάτος. Όπως και ο Βραζιλιάνος, ο 26χρονος επιθετικός έχει μεν συμβόλαιο μέχρι το 2018 με την Ντνίπρο, όμως του οφείλονται αρκετά χρήματα. Κι αν η ουκρανική ομάδα προχωρήσει σε συμβιβασμό, όπως έκανε με τον Μάτος, ανοίγει τον δρόμο για να έρθει στην Τούμπα ο Ζοζούλια. Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τους Ουκρανούς δημοσιογράφους, για τον Ζοζούλια υπάρχει ενδιαφέρον και από την Τουρκία.

Διαβάστε ακόμη...