Καίγεται το χαρτί του Γκιρτζίκη!

Από sdna.gr: Εντονότατη δυσαρέσκεια και μούδιασμα προκάλεσε το αποτέλεσμα της Γ.Σ. της ΕΠΟ στις Ενώσεις και τις ΠΑΕ που στηρίζουν την υποψηφιότητα Γκιρτζίκη, με αποτέλεσμα να αναζητείται ήδη ο αντικαταστάτης του!
Πηγή: sdna.gr
Καίγεται το χαρτί του Γκιρτζίκη!

Το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ που αποτέλεσε ξεκάθαρο μήνυμα ήττας στις εκλογές του Οκτώβρη για το «σύστημα» και την διοίκηση Γκιρτζίκη, προκάλεσε εντονότατη δυσαρέσκεια και μούδιασμα σε πολλούς: Στην «παράταξη» και τους στενούς συνεργάτες του νυν προέδρου, στις Ενώσεις που τον ακολουθούν (οι οποίες ένιωθαν δυνατότερες απ' ότι στην πραγματικότητα είναι), καθώς και στις ΠΑΕ που τον στηρίζουν, προεξάρχοντος του Ολυμπιακού, ο οποίος ναι μεν δεν έχει δηλώσει ανοιχτά τη στήριξή του στον Γκιρτζίκη, ωστόσο εξυπακούεται ότι τάσσεται υπέρ του, από τη στιγμή που οι «απέναντι» είναι η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ.

Πόσω μάλλον, όταν οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν το «ρεύμα» της «συνεργασίας των τριών», όχι απλώς να έχει καταστεί πανίσχυρο, αλλά να βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην ανατροπή και στη νίκη.

Από την Παρασκευή, λοιπόν, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστήριζαν ότι το «χαρτί» του Γιώργου Γκιρτζίκη άρχισε να καίγεται επικίνδυνα και πως ήδη υπάρχει αναζήτηση άλλου προσώπου που θα ηγηθεί ενόψει των εκλογών του Οκτώβρη.

Πλέον αυτό μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα ότι συμβαίνει:

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του SDNA, το «σύστημα ΕΠΟ» που βλέπει το τέλος να έρχεται, προγραμματίζει από αύριο κιόλας (Δευτέρα 27/6) συναντήσεις με στόχο την ανασύνταξη και την επανασυσπείρωση.

Η υποψηφιότητα Γκιρτζίκη δεν «τραβάει» και είναι βέβαιο ότι θα μπει θέμα αντικατάστασής του με άλλο πρόσωπο που θα μπορεί να συσπειρώσει.

Μέχρι στιγμής, από την «παράταξη» της «συμπολίτευσης» δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος που να ξεχωρίζει και θα μπορούσε να ηγηθεί.

Ωστόσο, λέγεται, ότι θα εξεταστούν και λύσεις εκτός ΕΠΟ, ενώ δεν αποκλείεται να επιχειρηθεί προσέγγιση και σε πρόσωπο που καταψήφισε τον διοικητικό απολογισμό, προκειμένου να παρουσιαστεί ως κοινής αποδοχής...

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.

Διαβάστε ακόμη...