«Θέλω να πάω στην Μακάμπι!»

Aπό inpaok.com: Το μέλλον του Εγιάλ Γκολάσα, παραμένει στον... αέρα, με τις Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μακάμπι Χάιφα, να ερίζουν για την απόκτηση του Ισραηλινού χαφ των «ασπρόμαυρων».
Πηγή: inpaok.com
«Θέλω να πάω στην Μακάμπι!»

Το INPAOK πριν τρεις μήνες σας είχε ενημερώσει για τις προθέσεις του 24χρονου χαφ, ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Δικέφαλο.

Ο Γκολάσα με δηλώσεις του σε ΜΜΕ του Ισραήλ, επιβεβαίωσε, τις σκέψεις του για αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ, αλλά και την επιθυμία του να ενταχθεί στην Μακάμπι Τελ Αβίβ...

«Είπα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι δεν επιθυμώ να συνεχίσω την συνεργασία μας, αλλά είμαστε ακόμα σε διαπραγματεύσεις. Εκτός από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχω πρόταση και από ομάδα του εξωτερικού, αλλά πρώτη μου προτεραιότητα είναι η Μακάμπι.

Αυτή τη στιγμή τα πάντα εξαρτώνται από τις διαπραγματεύσεις. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα κάνω καλή σεζόν σε όποια ομάδα και αν καταλήξω», ανέφερε ο χαφ του ΠΑΟΚ.

Η συνέντευξη του Γκολάσα, επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ του INPAOK, καθώς σας είχαμε αναφέρει πως πρόθεση του 24χρονου μέσου, ήταν να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους επιτελείς του Δικεφάλου, προκειμένου να λύσει την συνεργασία του με τους «ασπρόμαυρους».

Διαβάστε ακόμη...