Ο Ζοζούλια και οι άλλοι…

Από inpaok.com: Μία από τις πιο σημαντικές θέσεις στην οποία ψάχνει ενίσχυση ο ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι είναι αυτή του επιθετικού.
Πηγή: inpaok.com
Ο Ζοζούλια και οι άλλοι…

Σχεδόν πάντα, ο φορ είναι ο πιο ακριβός από τις μεταγραφές και ίσως αυτός που θα κάνει το μεγαλύτερο... γκελ στον κόσμο.

Ο Λούμπος Μίχελ έχει αρχίσει να ψάχνει εδώ και πολύ καιρό και ξεσκαρτάρει τις περιπτώσεις που του προτείνονται αλλά και αυτές που ο ίδιος έχει κατά νου. Από τις πιο παλιές σημειώσεις, πριν τελειώσει ακόμα το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, στη λίστα του προέδρου του ΠΑΟΚ ήταν ο Ρόμαν Ζοζούλια. Ο 26χρονος Ουκρανός επιθετικός της Ντίπρο απασχόλησε τον Δικέφαλο και είχε γίνει σχετικό σκάουτινγκ, το οποίο άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά το θέμα έμεινε στάσιμο.

Οι λόγοι ήταν ότι ο Ζοζούλια έχει συμβόλαιο με Ουκρανική ομάδα μέχρι το 2018, ενώ και ο ίδιος έχει ένα υψηλό συμβόλαιο (πάνω από 1.000.000 ευρώ ετήσιες απολαβές). Αυτό σημαίνει αυτόματα πως το κόστος της μεταγραφής θα έφτανε σε πολύ μεγάλα νούμερα, έτσι έμεινε η υπόθεση στην άκρη.

Ο Μίχελ δεν τον έχει διαγράψει από τη λίστα του, αλλά έχει επικεντρώσει την προσοχή του σε άλλες περιπτώσεις που ίσως θα έχουν καλύτερη αναλογία στο value for money. Εφόσον δεν έχουν αίσια εξέλιξη οι άλλες διαπραγματεύσεις, ίσως επανέλθει στον Ζοζούλια...

Διαβάστε ακόμη...